Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Δεσποτάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα απολαύσουμε τη γιορτή»

Δεσποτάκης: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θα απολαύσουμε τη γιορτή»

Δεσποτάκης

Η Ελευθερία Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και ο Μάριος Δεσποτάκης αναφέρθηκε στο ματς.

«Όπως είπαμε και χθες για εμάς είναι μεγάλη επιτυχία ότι βρεθήκαμε στο Final 4, ήταν στόχος και το καταφέραμε. Η κλήρωση μας έδωσε έναν ημιτελικό με τα Χανιά οπότε ο επόμενος στόχος ήταν να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στον τελικό, το καταφέραμε και αυτό και πλέον θα παίξουμε στον τελικό με τον Ολυμπιακό» είπε ο Μάριος Δεσποτάκης και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε τη δυναμικότητα του Ολυμπιακού, ξέρουμε το επίπεδό του. Είναι αποδεδειγμένα η καλύτερα ομάδα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Εμείς θα απολαύσουμε αυτή τη γιορτή, αυτό τον τελικό. Είναι σίγουρα λάθος για μια ομάδα να πηγαίνει να παίξει ένα παιχνίδι έχοντας προδιαγεγραμμένη μια ήττα. Θα διεκδικήσουμε ότι μπορούμε περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Η αθλήτρια της Ελευθερίας Μοσχάτου, Αναστασία Τσέρου δήλωσε: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που φτάσαμε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου. Εμείς σαν Ελευθερία είμαστε πολύ περήφανοι. Προφανώς έχει ένα μεγαλύτερο προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Όσον αφορά εμάς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους υγεία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…