Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (βίντεο)

Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Ήταν υπόδειγμα μητέρας, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (βίντεο)

Δασκαλάκης, Εκτός παρκέ

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη. Ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα».

Ο ίδιος είπε «δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχε διαπράξει κάτι τέτοιο η Ρούλα… μέχρι πρόσφατα δεν είχα καμία υποψία, ήταν υπόδειγμα μητέρας (Ρούλα Πισπιρίγκου), ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Επίσης απέρριψε τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης του 2014 και ενώ έδωσε έμφαση στον θάνατο του πρώτου παιδιού της Μαλένας, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις.

Εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έρευνα η οποία διεξάγεται σχετικά για αίτια θανάτου των δυο άλλων παιδιών του όπως και της σπιτονοικοκυράς, ενώ για το αίτημα διαζυγίου ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτή την ώρα και πως το μόνο που τον αφορά είναι να λάμψει η αλήθεια.

Σχετικά με την επικοινωνία που είχε με την 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο ίδιος είπε «Στην Ρούλα απάντησα την πρώτη φορά (στο τηλέφωνο) μετά όχι».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…