Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Χριστίνα Παππά: «Έπαθα σοκ όταν συνάντησα τη Μόνικα Μπελούτσι, ήμουν σαν λουλούδι που μαράθηκε»

Χριστίνα Παππά: «Έπαθα σοκ όταν συνάντησα τη Μόνικα Μπελούτσι, ήμουν σαν λουλούδι που μαράθηκε»

Παππά

Στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου έδωσε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της και τον γιο της, Δημήτρη.

«Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και κακό να έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου. Δεν είσαι μόνο μητέρα είσαι και φίλη. Ο γιος μου, μου έχει πει ότι θα ήθελε η γυναίκα του να είναι σαν εμένα στον χαρακτήρα. Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου.

Δε γίνομαι νωρίς γιαγιά. Μην ξεχνάς ότι εγώ στην ηλικία του Δημήτρη είχα 20 χρονών παιδί. Όταν μου το ανακοίνωσαν, τους ρώτησα αν είναι σίγουροι. Αφού το θέλησαν, με την ευλογία μου να είναι καλά. Προτιμώ το μωρό να με φωνάζει Χριστίνα, εξάλλου και ο Δημήτρης τη μαμά μου Λέτα τη φώναζε πάντα», είπε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά είπε στη συνέχεια: «Επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω εισαγγελέας για να τιμωρώ τους κακούς γονείς. Αγαπώ την τηλεόραση και στεναχωριέμαι που δεν είμαι σε αυτήν. Όταν παρακολουθώ μια σειρά, υποδύομαι αυτό που βλέπω. Έχω ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ στο μυαλό μου αλλά νομίζω ότι είναι εποχή να επιστρέψει το “real housewives”. Θα το ξαναέκανα με χαρά».

Η Χριστίνα Παππά μίλησε και για τη συνάντησή της με τη Μόνικα Μπελούτσι: «Στην Ιταλία βρέθηκα σε τραπέζι με την Μπελούτσι. Ένιωθα όμορφη αλλά μόλις την είδα έπαθα σοκ. Ήμουν σαν λουλούδι που μαράθηκε. Λίγο αργότερα βρήκα την αυτοπεποίθησή μου και ανέβηκα. Εξαρτάται από το πώς νιώθεις μέσα σου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…