Κεντρική Διεθνή Basketball Champions League: Προημιτελικά, πράξη δεύτερη

Basketball Champions League: Προημιτελικά, πράξη δεύτερη

manresa e1649774884934 jpg

Τρεις αναμετρήσεις διεξάγονται απόψε στο πλαίσιο των Game 2 των προημιτελικών του Basketball Champions League.

Στο κρισιμότερό της σημείο βρίσκεται η σεζόν στο Bascetball Champions League. Αισίως βρισκόμαστε στη φάση των προημιτελικών, ένα βήμα πριν το Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μπιλμπάο.

Τόφας – Τενερίφη

Στις 19:00 (Cosmote Sport 8) , η Τόφας υποδέχεται την Τενερίφη και θέλει να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων έπειτα από έναν συγκλονιστικό αγώνα οι Ισπανοί είχαν επικρατήσει 78-77. Έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Οι γηπεδούχοι θέλουν το ροζ φύλλο αγώνα για να μην πουν αντίο στη διοργάνωση.

Στρασβούργο- Χάποελ Χολόν

Δύο ώρες αργότερα (Cosmote Sport 8), η Στρασβούργο φιλοξενεί την Χάποελ Χολόν. Οι ισραηλινοί προηγούνται 1-0 στη σειρά. Απόψε το ροζ φύλλο αγώνα για να βρεθούν μια ανάσα από το Final Four. Από την πλευρά της, η γαλλική ομάδα θέλει να ισοφαρίσει τη σειρά και να μείνει ζωντανή στη διεκδίκηση τη πρόκρισης στο Final Four.

Μάλαγα – Μανρέσα

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας (21:30, Cosmote Sport 4) η Μάλαγα φιλοξενεί τη Μανρέσα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους τον διασυρμό του πρώτου αγώνα με 86-63 και να φέρουν τη σειρά στην ισοπαλία. Η Μανρέσα από την πλευρά της, θέλει να πάρει την νίκη και να εξαργυρώσει την φετινή εντυπωσιακή της σεζόν με την πρόκριση στο Final Four στο Μπιλμπάο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…