Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Basket League: Ο Γκραντ έσυρε το χορό των ρεκόρ για τον Προμηθέα

Basket League: Ο Γκραντ έσυρε το χορό των ρεκόρ για τον Προμηθέα

Προμηθέας basket

Στη σκιά των μεγάλων επιτευγμάτων του Δημήτρη Αγραβάνη, ο Τζεράι Γκραντ έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε από ξεχωριστά επιτεύγματα. Ο Αμερικανός τελείωσε το παιχνίδι με ένα ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League. Είχε 23 πόντους δύο περισσότερους από το ματς με τον Απόλλωνα Oscar στο «Δ.Τόφαλος» αλλά και το περσινό, εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι Vitabiotics για την 20ή αγωνιστική.

 

*Με τους 23 πόντους του ο Γκραντ έγινε ο 7ος παίκτης στην ιστορία του Προμηθέα που έφτασε τους 500 πόντους στη Stoiximan Basket League. Παράλληλα έγινε ο 7ος σκόρερ της ομάδας στην κατηγορία αφού ξεπέρασε τον Χρήστο Σαλούστρο που είχε 490 στη διετία 2017-19.

 

Άλλα ρεκόρ του Προμηθέας στη Basket League:

 

*Ο Προμηθέας σημείωσε νέο ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League με τα 31 εύστοχα δίποντα του αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 30 που είχαν ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στην 9η και ο Κολοσσός H Hotels στη 17η αγωνιστική.

 

Η ομάδα του Ηλία Ζούρου σημείωσε 54 πόντους μέσα από τη ρακέτα και έμεινε δύο πόντους μακριά από το ρεκόρ του φετινού Πρωταθλήματος που κράτησε ο Ολυμπιακός με τους 56 που είχε επίσης κόντρα στον Ιωνικό για τη 12η αγωνιστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…