Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αταμάν: «Θα κερδίσουμε και φέτος τον τίτλο»

Αταμάν: «Θα κερδίσουμε και φέτος τον τίτλο»

Αταμάν

Ο Εργκίν Αταμάν είδε την ομάδα του να ηττάται από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι . Ο Τούρκος προπονητής τόνισε ότι στην Εφές υπήρχαν απουσίες και κούραση. Ωστόσο, πιστεύει ότι η τουρκική ομάδα μπορεί να κατακτήσει και φέτος την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Ήταν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Πριν από το ματς, στις δηλώσεις που είχα κάνει, είχα πει πως είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια, κόντρα σε ομάδες που είναι εκτός πλέι οφ, γιατί αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι σημαντικά για την κατάταξη. Όμως, η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Εμείς παλέψαμε μέχρι τα τελευταία δύο – τρία λεπτά»

«Στη συνέχεια κουραστήκαμε και ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε σκορ. Κάναμε λάθη στην επίθεση, χάσαμε βολές και οι γηπεδούχοι άξιζαν την νίκη. Διανύουν μια εξαιρετική σεζόν. Δεν μπόρεσαν να μπουν στα πλέι οφ, αλλά παίζουν επιθετικά και άξιζαν να κερδίσουν».

«Επίσης, μας έλειπαν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες μας, ο Μίσιτς και ο Μπομπουά. Όμως, δείξαμε πως είμαστε έτοιμοι για τα πλέι οφ και ο στόχος μας είναι ο ίδιος με πέρυσι. Θα κερδίσουμε και φέτος τον τίτλο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι – Βαλένθια 95-80 (vid)

Παραμένει ζωντανή η Μακάμπι Τελ Αβιβ. Σπουδαία νίκη για την Μακάμπι Τελ Αβιβ.… νίκησ…