Κεντρική Basket League Αρσενόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Αρσενόπουλος: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα»

Αρσενόπουλος

Ο Ιωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να μην παρατήσουν κανένα παιχνίδι ως το τέλος της σεζόν. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα όσα γράφει ο Νίκος Αρσενόπουλος στο blog του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

«Μια σειρά δύσκολων αγώνων ολοκληρώνεται για εμάς με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco. Καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας κόντρα στον Ηρακλή, ωστόσο έχουμε αφήσει πίσω μας αυτή τη νίκη.

Το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ mateco και οι πανηγυρισμοί έχουν τελειώσει από το βράδυ της Τετάρτης (27/4). Ο κόσμος μας, μας έδωσε ώθηση και καταφέραμε να πανηγυρίσουμε αυτή τη μεγάλη νίκη.

Από μεγάλη νίκη έρχεται και ο ΠΑΟΚ mateco, που κέρδισε στην έδρα του τον Προμηθέα Πάτρας. Και έδειξε πόσο ισχυρός είναι στην έδρα του. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να δώσουμε και πάλι το 100% των δυνατοτήτων μας στο παρκέ.

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ομάδα με μέταλλο. Θα πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που έχουν ετοιμάσει για εμάς οι προπονητές μας και για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι. Είναι σημαντικό να μην επιστρέψουμε στον αντίπαλο μας να σκοράρει εύκολα καλάθια και με την άμυνα μας θα το καταφέρουμε αυτό.

Έχουν απομείνει λίγοι αγώνες για να ολοκληρωθεί η σεζόν στην Stoiximan Basket League και εμείς μέχρι το τέλος θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Μέσα στο παρκέ θα δίνουμε και την ψυχή μας για κάθε κατοχή γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…