Κεντρική Basket League Αρσενόπουλος: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία»

Αρσενόπουλος: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία»

Αρσενόπουλος

Ο Ιωνικός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δύο εβδομάδες και ο Νίκος Αρσενόπουλος έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

«Αύριο δίνουμε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της χρονιάς στην Stoiximan Basket League. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και είμαστε έτοιμοι. Προσπαθήσαμε, να μην μας επηρεάσει ο κορονοϊός και το αγωνιστικό ρεπό που είχαμε.

Δουλέψαμε πάρα πολύ όλο αυτόν τον καιρό και θέλουμε να το δείξουμε στο παρκέ. Θέλουμε να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τον στόχο μας και έχουμε δείξει ότι είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει εύκολα.

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά στο παρκέ και να ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο που έχουν ετοιμάσει οι προπονητές μας.

Στον πρώτο γύρο είχαμε κερδίσει μέσα στην έδρα του αντιπάλου μας, στο Περιστέρι και περιμένουμε ότι θα θέλουν να κάνουν και αυτοί το ίδιο. Εμείς από την πλευρά μας θα προφυλάξουμε την έδρα μας, ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα. Θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε κατοχή, αλλά και να είμαστε συνεπείς στην άμυνά μας.

Οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά. Θα περιμένω να σας δω όλους στο γήπεδο.

Κλείνοντας, εύχομαι αυτό το Πάσχα η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει τη λύτρωση στις ψυχές όλων μας!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…