Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο: Ανησυχία μετά τον τραυματισμό του Τζίτζι Ντατόμε [vid]

Αρμάνι Μιλάνο: Ανησυχία μετά τον τραυματισμό του Τζίτζι Ντατόμε [vid]

datome armani e1649072596430 jpg

«Συναγερμός» στην Αρμάνι Μιλάνο λίγο πριν τα play off της Euroleague. Ο Ντατόμε τραυματίστηκε στο γόνατο. Δεύτερη απώλεια στο «4» μετά τον Μήτογλου.

Πρόβλημα στην Αρμάνι Μιλάνο, ελάχιστο διάστημα πριν από τα play off της Euroleague. Στο χθεσινό ματς με την Ντιναμό Σάσαρι, η Αρμάνι δεν έχασε μόνο την αναμέτρηση αλλά και τον Τζίτζι Ντατόμε. Ο Ιταλός φόργουορντ, τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο αρκετά νωρίς και έφυγε για τα αποδυτήρια.

Ο βοηθός του Έτορε Μεσίνα, Τζιανμάρκο Ποτσέκο, εξέφρασε την ανησυχία του μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Λυπούμαστε αλλά και ανησυχούμε για ότι συνέβη στον Τζίτζι. Ο ίδιος εκείνη τη στιγμή ανέφερε πως έχει ένα κακό προαίσθημα. Σα να αισθανόταν πως «γύρισε» το αριστερό του γόνατο».

Και ξαφνικά υπάρχει έλλειμα στη θέση «4». Πριν μερικές μέρες να υπενθυμίσουμε, ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντιντόπινγκ και θα του επιβληθεί τιμωρία. Έτσι, θα απουσιάσει για αρκετό χρονικό διάστημα.

Τις ερχόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, με το διάστημα απουσίας του να μην είναι γνωστό ακόμα. Όλοι στην Αρμάνι ελπίζουν να είναι λιγότερο από ένας μήνας. η συμβολή του στη φετινή πορεία της ομάδας είναι καθοριστική.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…