Κεντρική Basket League Άρης: Το μήνυμα του προέδρου – «Προστατέψτε την ομάδα»

Άρης: Το μήνυμα του προέδρου – «Προστατέψτε την ομάδα»

Παπαγεωργίου

Ο Άρης υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει τη Λάρισα για τη Basket League. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ενόψει του αυριανού αγώνα με την έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλησε να κάνει μια δήλωση και να εφιστήσει την προσοχή των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΡΗΣ έχει μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Σε μία χρονιά που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες, με τον βραχνά των χρεών του παρελθόντος να αποτελεί «δαμόκλειο σπάθη» πάνω από τον ουρανό του «Nick Galis Hall», ο ΑΡΗΣ κατάφερε να είναι συνεπής στις δύο δεσμεύσεις του. Πρώτον, να δημιουργήσει μία αξιόμαχη ομάδα η οποία θα παλεύει σε κάθε αγώνα και δεύτερον, να μειώσει κατά το δυνατόν το χρέος της ΚΑΕ.

Η ομάδα μας έχει, πλέον, την ευκαιρία να κάνει ένα πολύ καλό «φίνις» στη σεζόν και να κοιτάξει πιο ψηλά. Ακολουθούν δύο συνεχόμενοι εντός έδρας αγώνες, με τον ΠΑΟΚ και τη Λάρισα, οι οποίοι θα κρίνουν εν πολλοίς την προσπάθεια για ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία, το οποίο μπορεί να γεννήσει ελπίδες για κάτι καλό στα πλέι οφ» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ως πρόεδρος της ΚΑΕ και ως άνθρωπος που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με τον ΑΡΗ εδώ και πέντε δεκαετίες, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να γεμίσει το γήπεδο σ’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις και να της δώσει την ώθηση για να πετύχει δύο σημαντικές νίκες. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, όπως αυτός ξέρει, ο κόσμος μπορεί να κάνει το «Nick Galis Hall» απόρθητη έδρα.

Παράλληλα, κάνω έκκληση σε όλους να προστατέψουν την ομάδα. Δεν πρέπει επ ουδενί ο ΑΡΗΣ να κινδυνέψει. Είναι απαραίτητο να στηρίξουμε τον ΑΡΗ μας με πάθος, μέσα σε κόσμια πλαίσια».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…