Κεντρική Ελλάδα Άρης Θήβας: Συνεχάρη τον Κάδμο για τους έφηβους [pic]

Άρης Θήβας: Συνεχάρη τον Κάδμο για τους έφηβους [pic]

Άρης

Τι κι αν είναι αντίπαλοι στην ίδια πόλη; Ο Άρης Θήβας έδειξε αθλητική παιδεία και πολιτισμό. Εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία συνεχάρη τον Κάδμο για την πρόκριση της ομάδας εφήβων στους «8» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Μπορεί στα μεταξύ τους τοπικά ντέρμπι να πέφτουν κορμιά. Όντως αυτή η κόντρα στα μπασκετικά δρώμενα της πόλης κρατά χρόνια, αλλά ο Άρης έδειξε πόσο μεγάλος τοπικός σύλλογος είναι με την κίνηση αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης Θήβας

«Η Διοίκηση το τεχνικό προσωπικό και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ Άρης Θηβών θέλει να συγχαρεί την εφηβική ομάδα της Ε.Σ. Κάδμος για την πρόκριση της στα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων.

Η προσπάθεια της ανανέωσης και της αλλαγής πλεύσης του Θηβαϊκού Μπασκετ που επιχειρείτε τα τελευταία χρόνια απο το σύνολο των νέων παραγόντων και τεχνικών και στις δύο ομάδες αποδίδει πλέον καρπούς.

Είμαστε εδώ παρόντες να συνυπογράψουμε την επόμενη σελίδα του Θηβαϊκού Μπασκετ ξεπερνώντας κολλήματα και αναχρονιστικές αντιλήψεις.

Μια ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ αυτό είναι το μέλλον της πόλης για εμάς…

Καλή συνέχεια στο όμορφο ΗΡΑΚΛΕΙΟ για τους εφήβους της πόλης μας, ευχόμαστε από καρδίας να επιστρέψουν με την πολυπόθητη “ΚΟΥΠΑ” του πρωταθλητή Ελλάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…