Κεντρική Basket League Άρης: Με Χάνλαν στο Ιβανώφειο

Άρης: Με Χάνλαν στο Ιβανώφειο

Χάνλαν, Άρης

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ηρακλή  στον Ιβανωφείο (2/4), για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στην διάθεση του τον Ολιβιέ Χάνλαν ο οποίος σήμερα πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» .

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ Άρης:

«Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 02/04 (20:00, ΕΤ3) στο Ιβανώφειο, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με μία απογευματινή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Ολιβιέ Χάνλαν ακολούθησε το κανονικά το πρόγραμμα, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου «έβγαλε» και ο Σταύρος Σχίζας. Ο Γιάννης Σιδηροηλίας συνέχισε την αποθεραπεία του, με στόχο την επιστροφή στον προσεχή αγώνα, με το Περιστέρι Vitabiotics (17/04)».

Απ’ την άλλη ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης, δήλωσε για τον αγώνα με τον Ηρακλή:

«Ενώ η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πλησιάζει στο τέλος της, έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα στην πόλη μας, κάτι που καθιστά από μόνο του τον αγώνα ντέρμπι. Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, και ξένους και Έλληνες, κάτι που σε συνδυασμό με τη δύναμη του γηπέδου, τον καθιστά επικίνδυνο.

Είναι μια ομάδα που έχει αλλάξει εντελώς το ρόστερ της και διαθέτει αθλητικούς παίκτες, που μπορούν να βάλουν εύκολα την μπάλα στο καλάθι.

Εμείς συνεχίσαμε την εβδομάδα μας με τους Χάνλαν και Σχίζα να μην είναι 100% έτοιμοι και τη γνωστή απουσία του Σιδηροηλία. Παρόλα αυτά, ξέρουμε τη σημασία του αγώνα και θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και συγκέντρωση… παραπάνω από 40 λεπτά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…