Κεντρική Basket League Άρης: 7.500 πρόστιμο στην ΚΑΕ για τον 38χρονο χωρίς πιστοποιητικό

Άρης: 7.500 πρόστιμο στην ΚΑΕ για τον 38χρονο χωρίς πιστοποιητικό

Αλεξάνδρειο

Στην επιβολή προστίμου 7.500 ευρώ στην ΚΑΕ Άρης προχώρησε η Αστυνομία για τον 38χρονο οπαδό του Άρη που εντοπίστηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης επικράτησε ένταση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο που είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγα λεπτά ο αγώνας Άρης – ΠΑΟΚ.

Kατά τη διάρκεια αγώνα καλαθοσφαίρισης της «Basketleague 2021-2022», 38χρονος οπαδός του Άρη κινήθηκε μαζί με έτερα άτομα προς το μέρος διαπιστευμένων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που βρίσκονταν σε κερκίδα του γηπέδου προπηλακίζοντάς τους, ενώ διαπιστώθηκε ότι κατείχε αναδιπλούμενο σουγιά.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δικυκλιστών αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνέλαβαν μετά τον αγώνα τον 38χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση Νόμου περί όπλων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος δεν κατείχε σχετικό πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού παραβιάζοντας τα σχετικά μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αποτροπή διάδοσης μεταδοτικής ασθένειας με αποτέλεσμα την επιβολή προστίμου. Του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Ο 38χρονος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών και χρηματική ποινή 300 ημερήσιων μονάδων (προς 3 ευρώ, η καθεμία) με αναστολή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…