Κεντρική NBA Αποτελέσματα NBA: Άλωσαν το Σαν Αντόνιο οι Ουόριορς, επέστρεψε ο Μοράντ

Αποτελέσματα NBA: Άλωσαν το Σαν Αντόνιο οι Ουόριορς, επέστρεψε ο Μοράντ

All Star

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς πέρασαν νικηφόρα από το Σαν Αντόνιο και με νίκη στο φινάλε της σεζόν θα κατακτήσουν την τρίτη θέση στην Δύση.

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η κανονική περίοδος στο μαγικό κόσμο του NBA. Τα ξημερώματα οι Ουόριορς έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους Σπερς και κρατούν την τύχη στα χέρια τους αναφορικά με την τελική κατάταξη. Οι Σίξερς σημείωσαν μια ακόμα νίκη με τον Εμπίντ να προσφέρει στο φίλαθλο κοινό μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση. Παράλληλα, οι Γκρίζλις στην επιστροφή του Τζα Μοράντ στη δράση μετά από τρεις εβδομάδες νίκησαν εύκολα τους Πέλικανς.

Σπέρς – Ουόριορς 94-100

Με τους Τζόρνταν Πουλ και Τζόναθαν Κουμίνγκα να σημειώνουν αμφότεροι 18 πόντους οι Ουόριορς νίκησαν 100-94 τους Σπέρς. Οι «Πολεμιστές» βρίσκονται πλέον μια ανάσα από την τρίτη θέση στην Δύση. Εφόσον νικήσουν τους Πέλικανς στο φινάλε της σεζόν τερματίζουν τρίτοι στην Δύση ή χάσουν οι ίδιοι και την ίδια ώρα ηττηθούν και οι Μάβερικς από τους Σπερς. Για το Σαν Αντόνιο ο Λόνι Ουόκερ είχε 24 πόντους. Το σύνολο του Γκρεγκ Πόποβιτς θα τερματίσει σίγουρα στην 10η θέση και θα αντιμετωπίσει τους (9ους) Πέλικανς για το play-in τουρνουά στην Νέα Ορλεάνη.

Γκρίζλις – Πέλικανς 141-114

Με τον Τζά Μοράντ να επιστρέφει στη δράση και να δείχνει ανεπηρέαστος από τον τραυματισμό του, οι Γκρίζλις συνέτριψαν με 141-114 τους Πέλικανς. Ο ηγέτης των Γκρίζλις σημείωσε 21 πόντους και 9 ασίστ οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα του στην τελική επικράτηση. Άξιο συμπαραστάτη είχε τον Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος πέτυχε 23 πόντους. Οι Πέλικανς, οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Μπράντον Ίνγκραμ είχαν ως κορυφαίο τον Σι Τζέι Μακκόλουμ, ο οποίος πέτυχε 16 πόντους. Το σύνολο της Νέας Ορλεάνης θα υποδεχθεί τους Σπερς στα play-in.

Κλίπερς – Κίνγκς 117- 98

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πολ Τζορτζ, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 23 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ,  οι Κλίπερς επιβλήθηκαν 117- 98 των Κίνγκς. Οι νικητές πλέον έχουν απολογισμό 41 νίκες και 40 ήττες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα ολοκληρώσουν τη regular season έχοντας ποσοστό νικών τουλάχιστον 50%. Για τους ηττημένους Κινγκς ο Ντάβιον Μίτσελ είχε 22 πόντους.

Σίξερς – Πέισερς 133-120

Με τον Τζοέλ Εμπίντ να πραγματοποιεί μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση οι Σίξερς επιβλήθηκαν 133-120 των Ιντιάνα Πέισερς. Ο εκπληκτικός σέντερ σταμάτησε στους 41 πόντους και μάζεψε 20 ριμπάουντ! Για τους Πέισερς ο Μπρίσετ είχε 20 πόντους. Η ομάδα της Φιλαδέλφειας πλέον έχει ως στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην Ανατολή. Με απόλυτο ηγέτη τον Τζοελ Εμπίντ οι Σίξερς δείχνουν ικανοί να φτάσουν μακριά. Ο σούπερ σταρ της ομάδας πραγματοποιεί την μια εκπληκτική εμφάνιση μετά την άλλη και θα είναι από τους βασικούς υποψηφίους για τον τίτλο του MVP.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…