Κεντρική Basket League Αγραβάνης: «H νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Αγραβάνης: «H νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά και βαθμολογικά»

Αγραβάνης

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς αυτό το blog μας βρίσκει να έχουμε ολοκληρώσει νωρίς τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, αφού τα αποτελέσματα στους αγώνες του EuroCup δεν στάθηκαν ικανά να μας δώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο τελευταίο μας παιχνίδι, καταφέραμε να σταθούμε αξιοπρεπώς απέναντι στην Τσεντεβίτα στη έδρα μας, ακόμη και αν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τους τραυματισμούς θα μπορούσαν να μας αποδιοργανώσουν πλήρως.

Βρίσκουμε έτσι την ευκαιρία να εστιάσουμε στην συνέχεια του πρωταθλήματος και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τα ματς που απομένουν.

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στη Ρόδο για να αντιμετωπίσουμε τον πολύ μαχητικό Κολοσσό που έχει διαγράψει εξαιρετική πορεία φέτος και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες του αντιπάλου και να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ, παραμένοντας συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε, μάλιστα, και νέο μέλος, τον Κόνερ Φράνκαμπ, που πιστεύουμε θα προσφέρει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα μας, αφού γνωρίζει και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για μία εκτός έδρας δοκιμασία που θα πρέπει να κάνουμε το αυτονόητο και να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης της κανονικής διάρκειας, ώστε να μπούμε από θέση ισχύος στα play offs. Ένα θετικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να φανεί πολύ χρήσιμο και να βοηθήσει την ομάδα μας σε πολλά επίπεδα, τόσο ψυχολογικά, όσο και βαθμολογικά. Θα παλέψουμε σκληρά για αυτό και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…