Κεντρική Basket League Αγραβάνης: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν»

Αγραβάνης: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν»

Αγραβάνης

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο στην αυριανή 23η αγωνιστική της Basket League. Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ωστόσο, θέλησε μέσω του blog του ΕΣΑΚΕ να αναφερθεί στην αποχώρηση του Ηλία Ζούρου.

Αναλυτικά:

«Πριν μιλήσουμε για το αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα με την ευκαιρία που μου δίνεται, να αναφερθώ στον Ηλία Ζούρο.

Έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που στάθηκε δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα ως άνθρωπος και ως προπονητής και με βελτίωσε σε κάθε επίπεδο, τόσο μέσα στο παρκέ, όσο και έξω από αυτό. Με βοήθησε να κρατήσω τις ισορροπίες και να προχωρήσω μπροστά, κοιτώντας μόνο το μπάσκετ.

Σαν ομάδα, αποχαιρετούμε έναν εξαιρετικό προπονητή, για να υποδεχτούμε τον Μάκη Γιατρά, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου. Μαζί του έχουμε ζήσει σπουδαίες στιγμές, με την κατάκτηση του Super Cup του 2020 να είναι το highlight.

Με τις δικές του οδηγίες, πλέον, θα παλέψουμε ως Προμηθέας για το καλύτερο μέχρι και το τέλος της σεζόν, ξεκινώντας από το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο. Απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο με ακόμη πιο δύσκολη έδρα, θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν και μας έφεραν τις ήττες με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αντίστοιχα.

Εγώ, δυστυχώς, δεν γνωρίζω αν θα προλάβω να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας, ωστόσο είμαι σίγουρος για τους συμπαίκτες μου πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγάλουν εις πέρας την αποστολή αυτή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…