Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν οι γονείς των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθησαν οι γονείς των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Αστυνομία

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη των γονιών των τριών παιδιών που βρέθηκαν να διαβιούν με κατσαρίδες και ποντίκια, σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, οπως αναφέρει το Dnews.gr

Η καταγγελία για «φρικτή παραμέληση» τριών παιδιών ηλικίας 3, 4 και 9 ετών που δημοσιοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» σοκάρει.

Πριν από λίγο, όπως έγινε γνωστό, η Αστυνομία συνέλαβε τους γονείς των παιδιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί από το τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα προχώρησαν σήμερα στη σύλληψη των γονιών των τριών ανήλικων παιδιών, τα οποία βρέθηκαν το πρωί να ζουν μέσα στο σπίτι τους σε συνθήκες παραμέλησης, ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια.

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα», δήλωσε νωρίτερα, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

«Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…