Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Λαύριο: Ο Ματ Ουίλιαμς έγινε ο παίκτης με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση

Λαύριο: Ο Ματ Ουίλιαμς έγινε ο παίκτης με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση

M.Williams jpg

Ο Ματ Ουίλιαμς έγραψε ιστορία έπειτα από την αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Παναθηναϊκό..

Ο έμπειρος παίκτης ήταν αλάνθαστος από την περίμετρο με 4/4 τρίποντα ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Ο Ματ Ουίλιαμς ήταν αλάνθαστος από την περίμετρο με 4/4 τρίποντα ισοφαρίζοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt από τη γραμμή του τριπόντου. Καλύτερη ήταν μόνο η επίδοση που είχε ο Γκλεν Κόζι στο περσινό, εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη στο οποίο είχε 6/6 τρίποντα.

4/4 τρίποντα, όπως χθες ο Ουίλιαμς, είχε ο Κέβιν Πάντερ στο εκτός έδρας ματς με την Κύμη της σεζόν 2016-17.

Ακόμη για το Λαύριο Megabolt που συμπλήρωσε σήμερα 100 ήττες σε 182 αγώνες της Stoiximan Basket League…

*Ο Πέτρος Γερομιχαλός έγινε τρίτος σε δύο ιστορικές λίστες των «μεταλλωρύχων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Έγινε ο 3ος ριμπάουντερ και ο 3ος «κλέφτης» τους ξεπερνώντας και στις δύο λίστες τον Ντέβιν Ντέιβις. Ο έμπειρος φόργουορντ έφτασε τα 254 ριμπάουντ και τα 55 κλεψίματα ενώ ο επί δύο σεζόν συμπαίκτης του είχε 253 ριμπάουντ και 54 κλεψίματα.

*Ο Βασίλης Μουράτος με την 74η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα με την ομάδα του Λαυρίου Megabolt έγινε ο 4ος της σχετικής λίστας, αφήνοντας πίσω του τον Γιάννη Κουζέλογλου που είχε 73 παιχνίδια στην τριετία 2017-20.

*Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης ήταν συνεπής από τη γραμμή του φάουλ έχοντας 5/5 βολές. Με αυτές έγινε ο 2ος της σχετικής λίστας της ομάδας της λαυρεωτικής αφού έφτασε τις 168 εύστοχες και ξεπέρασε τον Τζαμάλ Νίξον που είχε 165 στην τετραετία 2015-19.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …