Κεντρική Basket League ΑΕΚ Φλιώνης: «Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος»

Φλιώνης: «Ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος»

flionis e1649577161802 jpg

Ο Δημήτρης Φλιώνης στο blog του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στη κυριακάτικη  εντός έδρας αναμέτρησης της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο (10/4, 20:00)

Αναλυτικά όσα σημείωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Έλληνας γκαρντ: 

«Άλλη μία κομβική αναμέτρηση μπροστά μας. Αυτή με το Λαύριο. Δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο για να κοιτάξουμε πίσω. Είναι προφανές, ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό, αλλά πάει το «χθες».

Το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε οριακή καμπή. Πολλές ομάδες διεκδικούν στόχους κι αυτό το κάνει πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στα όσα μας πει ο προπονητής μας, να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για σαράντα λεπτά και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νιώθω, ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος. Γνωρίζουμε όμως όλοι πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κατεβάσουμε ούτε κατά το ελάχιστο την ενέργειά μας. Είναι απαραίτητο να βάλουμε ακόμη περισσότερη ψυχή για να μην αφήσουμε τη δουλειά στη μέση.

Ευχάριστο για μας από την ανθρώπινη πλευρά πάνω απ’ όλα, ότι επιστρέφει σιγά σιγά στη δράση ο Μπράιαν (Ανγκόλα). Πέρασε δύσκολα στην αναμονή. Ήταν πάντα κοντά μας κι ας μην έπαιζε κι αυτό του πιστώνεται. Τί να πει κανείς για τον Μπράιαν; Πόσο μας κοστίζει η απουσία του στην ομάδα δεν νομίζω, ότι περιμένει κανείς εμένα να το πω, ή να το γράψω. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Η ποιότητά του ως παίκτη είναι αδιαμφισβήτητη. Υγεία πάνω απ’ όλα στο εξής του εύχομαι. Όπως εύχομαι υγεία σε όλους. Εμείς στην ΑΕΚ ξέρουμε…».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…