Κεντρική Basket League Άρης Καστρίτης: «58 πόντοι στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολλοί»

Καστρίτης: «58 πόντοι στο δεύτερο ημίχρονο είναι πολλοί»

kastritis e1647033515631 jpg

Ο Ηρακλής σε ένα κρίσμο ματς για την παραμονή του επικράτησε 91-86 του Άρη, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του στάθηκε στην πορεία του παιχνιδιού αλλά και στην απόδοση του Ολιβιέ Χάνλαν.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

«Δεχθήκαμε 58 πόντους στο δεύτερο μέρος. Παρότι στο πρώτο μέρος μπορέσαμε να το γυρίσουμε με την άμυνα μας, βρήκαμε πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής με τον Έιμπραμς αλλά και τον Παπαδάκη που πήρε ορισμένα μεγάλα σουτ βρήκε λύσεις από το τρίποντο και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο διάστημα που απέμενε».

Για την απόδοση του Χάνλαν στο τέταρτο δεκάλεπτο είπε: «Έγινε διαχείριση χρόνου στον Όλι, όπως και με τον Σχίζα. Δεν είναι τόσο απλό, επιστρέφω και παίζω. Φάνηκε στην αρχή πως ο Χάνλαν δεν ήταν στον ρυθμό, επέστρεφε από δεύτερο τραυματισμό, είχε μιάμιση προπόνηση και δεν μπορούσαμε να τον εξαντλήσουμε σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι. Μέσα από τις προπονήσεις θα επιστρέψει στα στάνταρ του και να είναι ο Όλι που ξέρουμε».

Για το γεγονός πως ο Άρης έχει μόλις μία εκτός έδρας νίκη είπε: «Είναι ένα από τα κίνητρα που έχουμε. Έχουμε χάσει τον Ιωνικό στις λεπτομέρειες, στην Λάρισα στις πιο… λεπτομέρειες χωρίς να επεκταθώ. Στην ΑΕΚ στο τελευταίο σουτ. Σε πολλά εκτός έδρας, η ομάδα πήγε με απουσίες, άλλη ομάδα θα διασύρονταν. Τα διαχειριστήκαμε σωστά, είναι… βραβείο το πως παλέψαμε κάθε αγώνα εκτός έδρας με τα προβλήματα μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…