Κεντρική Basket League Ζούμπος: «Ορίζουμε την τύχη μας»

Ζούμπος: «Ορίζουμε την τύχη μας»

Ζούμπος

Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει σήμερα σε εξ αναβολής αγώνα το Λαύριο και ο Φώτης Ζούμπος θέλει τον κόσμο στο γήπεδο προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στον στόχο της.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Δυστυχώς το Σάββατο δεν ανταποκριθήκαμε όπως έπρεπε στις απαιτήσεις του αγώνα. Ο Ηρακλής νίκησε δίκαια. Οι παίκτες του μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, ήταν διαβασμένοι αρκετά και έκαναν αυτά που έπρεπε. Εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη μας και πήραν τη νίκη .

Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Ήταν μια κακή ήττα, παρόλα αυτά όμως κρατάμε ακόμα την τύχη στα χέρια μας.

Επόμενος αντίπαλος είναι το Λαύριο Megabolt. Πρόκειται για μία ομάδα με ποιότητα. Παίζουν έξυπνα και θα πρέπει το ίδιο να κάνουμε και εμείς. Για εμάς είναι ένα ακόμα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε.

Αυτή τη φορά θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να παίξουμε δυνατά από το πρώτο λεπτό. Δεν συγχωρείται κανένα λάθος σε αυτό το επίπεδο για αυτό θα πρέπει να παίξουμε με πάθος και αυταπάρνηση.

Η παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη για να μας δώσει ώθηση να πετύχουμε μία σπουδαία νίκη. Εμείς ορίζουμε την τύχη μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα τα καταφέρουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Να έχουν οι Έλληνες ευκαιρία να παίξουν»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος των δηλώσεών του στο θέμα της συμμετοχής…