Κεντρική Γυναίκες Ζίμπαρτς: «Να μειώσουμε τα λάθη στην επίθεση»

Ζίμπαρτς: «Να μειώσουμε τα λάθη στην επίθεση»

Ζίμπαρτς

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο το μεσημέρι (14:00) την Ελευθερία Μοσχάτου για το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών και ο Μάρτινς Ζίμπαρτς θέλει να δει την ομάδα του ακόμα πιο βελτιωμένη από ότι στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Είχαμε ένα πολύ έντονο ματς την Τετάρτη (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό), στο οποίο πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Υπάρχουν όμως, πράγματα που πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε, ειδικά για να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών σε μια επίθεση. Και η άμυνα πρέπει να παίζεται με τη μέγιστη ένταση, γιατί οι αντίπαλοι έχουν τέσσερις ξένες παίκτριες και κέρδισαν το τελευταίο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της ομάδας.

Η Κριστίν Βίτολα από τη μεριά της τόνισε: «Είχαμε μεγάλη διάθεση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για κάποιες από εμάς ήταν η πρώτη εμπειρία να παίζουμε ένα τέτοιο ντέρμπι, στην έδρα του αντιπάλου. Υπάρχουν, σίγουρα, πράγματα στα οποία μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε, ωστόσο καλά πράγματα συμβαίνουν όταν τηρούμε το πλάνο του παιχνιδιού. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, ήμασταν έτοιμοι και πιστεύω, ότι αξίζαμε τη νίκη. Με την ίδια συγκέντρωση και την ίδια πίστη στο πλάνο πρέπει να παίξουμε και την Κυριακή, κόντρα στο Μοσχάτο. Θέλουμε τη νίκη, συνεχίζουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50

Το 2-2 έκανε ο Παναθηναϊκός. Σε πέμπτο παιχνίδι θα αναδειχθεί ο φετινός πρωταθλητής στην Α…