Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Βράνιες – Φήμες για επανασύνδεση με την Καρλέουσα

Βράνιες – Φήμες για επανασύνδεση με την Καρλέουσα

vranjes karleousa e1647019163677 jpg

Σύμφωνα με ΜΜΕ από την Σερβία, ο Όγκνιεν Βράνιες φέρεται να έχει συνάψει ξανά σχέσεις με την Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα.

Σε μία περίοδο το όνομα του Βράνιες ακουγόταν για ένα σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με την Σέρβα τραγουδίστρια Γελένα Καρλέουσα. Τελικά οι δύο τους ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους και όλα τα σκηνικά σταμάτησαν.

 

Όμως δημοσιεύματα από την Σερβία κάνουν λόγο για επανασύνδεση του στόπερ της ΑΕΚ με την τραγουδίστρια. Αυτές οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν μετά την ταυτόχρονη άφιξη του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού της Ένωσης και της εντυπωσιακής τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Paparazzo Hunt» ο Βράνιες αφίχθη στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Σερβίας την ίδια μέρα με την Καρλέουσα. Μάλιστα οι δύο πτήσεις είχαν μόλις μία ώρα διαφορά. Ο παίκτη της ΑΕΚ ήταν μόνος του και η Σέρβα μαζί με τον μάνατζέρ της.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι ο κεντρικός αμυντικός της Ενωσης πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε σε πριβέ πάρτι στο Βελιγράδι με τραγουδίστριες και μοντέλα, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στο εξωτερικό φέρεται να είναι σε σχέση με μία influencer από την Κροατία.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Ιβάνα Γελότσνικ, η οποία κατάγεται από το Σπλιτ. Η εν λόγω κυρία είναι instagramer και είναι γυναίκα που έκανε τον στόπερ της Ένωσης να ξεχάσει της Καρλέουσα. Το δικό τους love story ξεκίνησε την περίοδο που ο Βράνιες αγωνιζόταν στο Βέλγιο για λογαριασμό της Άντερλεχτ. Δεν ήταν λίγες φορές που η Γελότσνικ επισκέφθηκε τον Βράνιες στις Βρυξέλλες.

 

Λέτε τώρα να αφήσει την Γελότσνικ για να γυρίσει πίσω στην Καρλέουσα;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…