Κεντρική Γυναίκες Βιντσιλαίου: Πολύ καλή εμφάνιση και μια ιστορική συνάντηση [pic]

Βιντσιλαίου: Πολύ καλή εμφάνιση και μια ιστορική συνάντηση [pic]

Βιντσιλαίου Αλμπέν

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αγγελική Βιντσιλαίου με τη φανέλα της Ελαζίγκ. Αν και οι «μπορντό» ηττήθηκαν με το βαρύ 105-64 από την Μπότας η Ελληνίδα γκαρντ κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις συμπαίκτριές της.

Η Βιντσιλαίου βρέθηκε στο παρκέ περίπου 28 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά σημείωσε 13 πόντους, όντας η πρώτη σκόρερ της ομάδας της. Η «Vintsi» κέρδισε 10 φάουλ, πατώντας… γκάζι σε αρκετές φάσεις, κάνοντας νταμπλ νταμπλ. Ακόμα «κατέβασε» 8 ριμπάουντ ευρισκόμενη κοντά στο τρίπλ νταμπλ. Επίσης μοίρασε 4 ασίστ και έκανε 1 κλέψιμο. Με αυτές τις επιδόσεις συγκέντρωσε 16 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, που ήταν και οι περισσότερες ανάμεσα στις συμπαίκτριές της.

Εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση η Ελληνίδα γκαρντ είχε ακόμα ένα μεγάλο κέρδος. Μια στιγμή από αυτές που θα θυμάται για χρόνια. Αμέσως μετά το παιχνίδι είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με την Ισίλ Αλμπέν. Η πολύπειρη Τουρκάλα αθλήτρια που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Μπότας, είναι μια μεγάλη προσωπικότητα του τουρκικού μπάσκετ γυναικών.

Έχει κατακτήσει τόσο την Ευρωλίγκα γυναικών, όσο και το Eurocup σε ευρωπαϊκό επίπεδο ενώ έχει και πολλούς εγχώριους τίτλους.

Η συνάντηση Αλμπέν – Βιντσιλαίου

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο τελικό

Την Πέμπτη και όχι την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο τέταρτος τελικός της Α1 γυναικών. Ο Παναθηνα…