Κεντρική Basket League Άρης Βαρβούνης: «Σημαντικό για εμάς το ότι κερδίσαμε».

Βαρβούνης: «Σημαντικό για εμάς το ότι κερδίσαμε».

Ο βοηθός του Γιάννη Καστρίτης,  Δημήτρης Βαρβούνης στην συνέντευξή τύπου μίλησε για την νίκη του Άρη επι του Προμηθέα, για την επιστροφή του Ολιβιέ Χάνλαν αλλά και για την συμμετοχή του Σταύρου Σχίζα.

Δείτε αναλυτικά:

«Πριν ξεκινήσω, θέλω να αφιερώσω την νίκη στον φίλο του Αρη, τον Νίκο, που έχασε πρόσφατα τον πατέρα του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Τα παιδιά κάνουν υπέρβαση, καθημερινά. Έχουμε αρκετά προβλήματα, όμως τα παιδιά είναι εκεί κάθε μέρα. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια και στον κόσμο, τον θέλουμε μαζί μας με κάθε δύναμη που έχει στην κερκίδα. Εξαιρετική δουλειά γίνεται και από τους συνεργάτες, που παλεύουν κάτω υπό αντίξοες συνθήκες. Για ακόμα μια φορά, συγχαρητήρια στα παιδιά, για την προσπάθεια που κάνουν».

Για την επιστροφή του Ολιβιέ Χάνλαν: «Μέρα με την μέρα, μπαίνει όλο και περισσότερο στο γήπεδο. Δεν έχουμε χρονοδιάγραμμα άρα δεν ξέρουμε τι θα συμβεί και αν θα είναι διαθέσιμος».

Για την πηγή άντλησης της “δύναμης”: « Καταρχάς έχουμε έναν head coach, που έχει άπειρη ενέργεια μέσα του, παρότι ασχολείται με 1000 πράγματα. Μας δίνει τρομερή δύναμη στο να δίνουμε το 100%. Από εκεί και πέρα, έχουμε νεαρούς παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Έχουν φοβερή όρεξη και ενέργεια για να μάθουν».

Για την συμμετοχή του Σταύρου Σχίζα: « Ο Σταύρος, είναι σχεδόν στο 100%. Επιστρέφει σιγά-σιγά. Μπαίνει με χρονοδιάγραμμα και ακολουθεί κομμάτι της προπόνησης. Η ψυχική και η πνευματική του δύναμη είναι τεράστια, παρότι τράβηξε πολλά φέτος».

Για την διαιτησία: « Θα αποφύγω να μιλήσω. Προχωράμε για τις νίκες».

Για την αποβολή του Γιάννη Καστρίτη: «Είναι όλα μέρος του παιχνιδιού. Σημαντικό για εμάς το ότι κερδίσαμε».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Στα προκριματικά του Europe Cup με αντίπαλο την Γουλβς

Ο Άρης ρίχνεται στην μάχη των προκριματικών του FIBA Europe Cup, αντιμετωπίζοντας τους Γου…