Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Τζόρτζεβιτς: «Στην προπόνηση παλέψαμε περισσότερο από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο με την Εφές»

Τζόρτζεβιτς: «Στην προπόνηση παλέψαμε περισσότερο από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο με την Εφές»

Τζόρτζεβιτς

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στις δηλώσεις του τα έβαλε με την απόδοση των παικτών του στο πρώτο ημιχρόνου της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Εφές.  Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως οι παίκτες του πάλεψαν περισσότερο στην προπόνηση παρά στην αναμέτρηση.

Δείτε τις  δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού της τουρκικής ομάδας: 

«Συγχαρητήρια στη νικήτρια ομάδα. Μπήκαμε με πολύ σεβασμό και με αθλητικό τρόπο. Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός, αυτό δεν πρέπει να συμβεί στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, φυσικά, αφού μιλήσουμε στα αποδυτήρια και δώσαμε κάποιο είδος σπρωξίματος και πρόκλησης στους παίκτες, ματώσαμε στο παρκέ. Προσπαθήσαμε και δώσαμε αυτό που περιμένω από τους  παίκτες μας.

Αν σας πω ότι στη προηγούμενη προπόνηση παλέψαμε περισσότερο από ό,τι στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, τότε καταλαβαίνετε ότι δεν κάναμε προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο επιστρέψαμε. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο πρώτο ημίχρονο. Κάποια σουτ θα μπορούσαν να μας δώσουν περισσότερο κουράγιο, περισσότερη ασφάλεια. Το παιχνίδι είχε ένα υπέροχο φινάλε και το σουτ του Λάρκιν ήταν ίσως το πιο δύσκολο σουτ της χρονιάς γιατί πήρε την μπάλα από το παρκέ και ευστόχησε στο τρίποντο που έκρινε το παιχνίδι.

Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι μας. Το παιχνίδι παίζεται 40 λεπτά, πρέπει να είμαστε περήφανοι για το πώς παίξαμε στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο γιατί έτσι παίζουμε, έτσι παλεύουμε. Φυσικά, μας λείπουν τρία-τέσσερα παιδιά, αλλά όπως έλεγα συνέχεια, δεν υπάρχει δικαιολογία. Μόλις βγούμε στο παρκέ, πρέπει απλώς να το ξεχάσουμε και να ανταπεξέλθουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…