Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τέλος και με την βούλα ο Χάκετ [pic]

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Τέλος και με την βούλα ο Χάκετ [pic]

ΤΣΣΚΑ

Παρελθόν με κάθε επισημότητα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο Ιταλός πλέιμεικερ αποχώρησε από τα ρωσικά εδάφη μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. ;Έντονες ήταν οι φήμες των τελευταίων ωρών για αποχώρησή του από τον σύλλογο. Μάλιστα είναι αρκετά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Βίρτους Μπολόνια για την απόκτηση του παίκτη.

Πριν από λίγη ώρα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωση την αποδέσμευση του Ντάνιελ Χάκετ. Όπως τονίζεται αυτή αφορά προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους που σχετίζονται με τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην Ρωσία και στην Ουκρανία. Η εξέλιξη αυτή είναι θετική για την Βίρτους Μπολόνιας, ο δρόμος της οποίας πλέον για την απόκτηση του Χάκετ είναι ορθάνοικτος.

Όπως όλα δείχνουν υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της ιταλικής ομάδας. Εάν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται τις προσεχείς μέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η επιστροφή του Χάκετ στην Ιταλία θα ανοίξει έναν νέο κεφάλαιο στην σπουδαία καριέρα του. Η Βίρτουες διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και με πιθανό απόκτηση του Χάκετ ο ιταλικός σύλλογος μπορεί να σκέφτεται την κατάκτηση του Eurocup και να κοντράρει στα ίσια την Αρμάνι για το πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Ο Ντάνιελ Χάκετ έφυγε από τον σύλλογο για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους που σχετίζονται με την τρέχουσα κατάσταση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, καθώς και τις πιθανές συνέπειές της. Όλοι οι υπόλοιποι μπασκετμπολίστες και προπονητές συνεχίζουν να προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες σύμφωνα με το συνηθισμένο πρόγραμμα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Αρνήθηκε η Μακάμπι να δώσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό

Η ένταση ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό δεν λέει να… κοπάσει. Ο Παναθηναϊκός υπέ…