Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το «Her World, Her Rules» στην Κρήτη

Το «Her World, Her Rules» στην Κρήτη

Κρήτη

Το πρόγραμμα «Her World, Her Rules» βρέθηκε και πάλι στην Κρήτη. Χερσόνησος, Αρχάνες και Νέα Αλικαρνασσός έγιναν το «σπίτι» του προγράμματος της FIBA, που κάνει πράξη η ΕΟΚ και το οποίο φέρνει τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ. Μαζί πραγματοποιήθηκε και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία», το οποίο αφορά τα αγόρια.

Τα δύο προγράμματα «έτρεξαν» υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών, Γιασεμής Σαμαντούρα και Μιχάλη Πετράκη.

1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένος Χερσονήσου

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιμένος Χερσονήσου πήραν μέρος 72 παιδιά (34 αγόρια και 38 κορίτσια) και στο 2ο Δημοτικό Σχολείο πήραν μέρος 66 παιδιά (33 αγόρια και 33 κορίτσια).

Σημαντική ήταν η συμβολή του Δημάρχου Γιάννη Σέγκου και του Αντιδημάρχου Κωνσταντίνου Ζαχαριουδάκη, καθώς και των δύο διευθυντών των Σχολείων, Ηρακλή Δαφέρμου και Τριανταφυλλιάς Αποστολίδου.

Το δικό τους ξεχωριστό ρόλο έπαιξαν οι δάσκαλοι Μαρία Παπαδάκη, Γιώργος Δασκαλάκης, Ελένη Τσούλχα και η ΚΦΑ Μαρία Κλώντζα από το 1ο Δημοτικό Σχολείο και οι Αρετή Μάρη, Αλεξάνδρα Σηφάκη, Μαριάννα Κονταξάκη και ο ΚΦΑ Ιωάννης Χατζηλαμπρινός από το 2ο Δημοτικό Σχολείο. Η ΕΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εθελοντές προπονητές Ματθαίο Σταθάκη και Χριστόφο Κριμίλη.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

2o Δημοτικό Αρχάνες

Στις Αρχάνες, στο 2ο Δημοτικό πήραν μέρος 63 παιδιά (43 αγόρια, 20 κορίτσια). Καθοριστική ήταν η συμβολή του Διευθυντή Κωνσταντίνου Παραδεισάνου, των δασκάλων Ολυμπίας Κανδύλα, Ιωάννη Ντουράκη, Χρήστου Χαρμπή και Νίκου Ξενικάκη, καθώς και του Κ.Φ.Α. Θωμά Τούσα και των εθελοντών προπονητών, Αιμιλίας Κανιτάκη και Χριστόφορου Κριμίλη. Η ΕΟΚ Θα ήθελα να ευχαριστήσει την εθελοντική ομάδα «Φίλιος Ζευς» με τους Ιωάννη Μαρκοδημητράκη, Σταύρο Καγιαδάκη και Δημήτρη Τζωρτζάκη.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

1ο Δημοτικό Αλικαρνασσού

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού πήραν μέρος 70 παιδιά (34 αγόρια και 36 κορίτσια). Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των δύο προγραμμάτων έπαιξαν ο διευθυντής του σχολείου Νικόλαος Αντωνόπουλος, οι δάσκαλοι Μαριάννα Πασχαλίδου, Γιώργο Τζερμαδιανός, Ιωάννης Παναγιωτάκης, Μιχάλης Κολιορδάκης, Μαρία Μαργαριτάκη, οι Κ.Φ.Α. Ανταλκίδας Μαρκογιαννάκης και Ιωάννα Παπαδάκη και οι εθελοντές προπονητές Αιμιλία Κανιτάκη και Χριστόφορος Κριμίλης.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρύκοων Ηρακλείου

Στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κωφών και Βαρύκοων Ηρακλείου πήραν μέρος εννέα παιδιά, 6 αγόρια και τρία κορίτσια. Σημαντική ήταν η παρουσία και συμβολή του Διευθυντή του Σχολείου Εμμανουήλ Κουφάκη, καθώς και των εκπαιδευτικών Νεκτάριου Βακουνάκη, Κωνσταντίνου Σακκαδάκη, Σοφίας Σαριδάκη, Ιωάννης Βεριγίνη, Αγγελικής Κάντσου, Ασπασίας Ξαξίρη, Αρτέμιδος Νικολουδάκη, Ευαγγελίας Χανιζάρα και Παναγιώτας Μερεκούλια.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ: Ανακοίνωσε την αλλαγή ώρας σε παιχνίδι της Α1 Γυναικών

Η ΕΟΚ με ανακοίνωση της ενημέρωσε, πως το παιχνίδι της Α1 Γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό κα…