Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Το «Her World, Her Rules» στη Θεσσαλονίκη

Το «Her World, Her Rules» στη Θεσσαλονίκη

ΕΟΚ

Το πρόγραμμα «Her World, Her Rules» επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία ακόμη φορά και είναι εκεί για να φέρει τα κορίτσια πιο κοντά στο μπάσκετ με τη βοήθεια της FIBA και την αρωγή της ΕΟΚ. Παράλληλα, «έτρεξε» για μία ακόμη φορά και το πρόγραμμα «Τρίποντα στα Σχολεία» που αφορά αγόρια Δημοτικών Σχολείων.

Τα σχολεία που συμμετείχαν ήταν το 64ο Δημοτικό και το 92ο Δημοτικό Θεσσαλονίκης και πήραν μέρος 63 κορίτσια και 61 αγόρια.

Οι εκπρόσωποι της ΕΟΚ ήταν οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Δοξάκης Γιώργος, Μπελούλης Κώστας, Μπιτζάνης Γιάννης, Τούφας Νίκος, Χαρμπαλής Θωμάς. Οι δραστηριότητες έγιναν με σεβασμό των υγειονομικών πρωτοκόλλων υπό την εποπτεία του Διευθυντών του 64ου Δ.Σ. Θεσσαλονίκης Καλφόπουλου Γεώργιου και του 92ου Δ.Σ. Θεσσαλονίκης Μποσδελεκίδη Στράτου και τη βοήθεια των Κ.Φ.Α. Κατσιμάνη Παρασκευής (64ο), Ραμπότα Χρήστου (92ο) και Πάλλα Ματούλας (92ο).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ελεύθερο παιχνίδι μπάσκετ (3Χ3), ψυχοκινητικά παιχνίδια και αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες εξοικείωσης με το παιχνίδι του μπάσκετ (ντρίπλα, πάσα, σουτ, άμυνα, ριμπάουντ).

Η Ε.Ο.Κ. ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα Απόστολο για την ευγενική του προσφορά σε μπλουζάκια, τα οποία δόθηκαν στα παιδιά των δημοτικών σχολείων που συμμετείχαν στα προγράμματα της ΕΟΚ. Ακόμη τη ΜΕΝΤ για την παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου της για την εκδήλωση του 92ου Δ.Σ. Θεσσαλονίκης και τους Διευθυντές και τους άλλους εκπαιδευτικούς των Σχολείων για την άψογη συνεργασία, όπως και τους προπονητές που παρέστησαν. Τέλος ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στην Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πυλαίας-Χορτιάτη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Φασούλας: Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη, με τον «τίγρη»…

Ο Παναγιώτης Φασούλας «ενώνει» το (πραγματικό) μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Λιόλιος επιχείρησε να κ…