Κεντρική Λάρισα Τακιανός: «Επιστρέψαμε γρήγορα και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης»

Τακιανός: «Επιστρέψαμε γρήγορα και αυτό ήταν το κλειδί της νίκης»

takianos

Ο Φώτης Τακιανός στις δηλώσεις σχολίασε τη νίκη της Λάρισας στην αναμέτρηση της  με τον Ηρακλή. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην αλλαγή που έχει κάνει ομάδα του έπειτα απο δύο μήνες.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κατέθεσαν ψυχή στα τρία τελευταία δεκάλεπτα. Επιστρέψαμε ενώ είχαμε μείνει πίσω στο σκορ και διαχειριστήκαμε το προβάδισμα και την προσπάθεια του Ηρακλή για να μας φτάσει. Είχαμε έλλειμμα προσαρμογής στις συνθήκες του παιχνιδιού στην αρχή αλλά παρουσιάσαμε κάποιες αλλαγές στην τακτική, πιέσαμε περισσότερο και εκεί ήταν το κλειδί γιατί επιστρέψαμε γρήγορα. Ήταν ευτύχημα ότι στο ημίχρονο δεν υπήρχε διαφορά.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλή πορεία και ελπίζω να διαχειριστούμε τη νίκη για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον. Να είμαστε καλοί για 40 λεπτά. Έτσι θα δούμε αν μπορούμε να μπούμε στις οχτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Για την αλλαγή του προσώπου της ομάδας του μετά τις αλλαγές που έκανε πριν από περίπου δύο μήνες: «Είμαι ευχαριστημένος από την ομαδική αντίδραση. Προσθέσαμε παίκτες στους ήδη καλούς παίκτες και δημιουργήσαμε καλό σύνολο. Οι νέοι παίκτες προσαρμόστηκαν γρήγορα γιατί αυτοί που υπήρχαν, τους βοήθησαν. Οι παίκτες μου παίζουν πολλές φορές με αυταπάρνηση βάζοντας τη νίκη πάνω από όλα. Είναι κλισέ πολλές φορές αλλά για εμάς είναι πραγματικότητα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…