Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor: Πυρ και μανία η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνει» την Μυριέλλα Κουρεντή

Survivor

Αυτή είναι η μεγάλη επιθυμία της ηθοποιού Κάτια Ταραμπάνκο στο Survivor!

Μόνο τα λόγια της δεν μάσησε, στο Survivor της Κυριακής, η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία και απασφάλισε κατά της συμπαίκτριας της στην ομάδα των Διασήμων, Μυριέλλα Κουρεντή.

Πιο συγκεκριμένα, το γοητευτικό μοντέλο σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης πως «Όταν έχουμε μια ομάδα η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλό για το κοινό σύνολο της ομάδας. Πρέπει να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Κουρασμένη από τι ήσουν Μυριέλλα; Πόσα run έτρεξες με το σκοινί εφόσον τα μετράτε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους μας αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Θα μου πεις ότι είσαι δυόμιση μήνες, απόλυτα φυσιολογικό. Όμως Μυριέλλα μου θεωρώ ότι τρέχω πολύ παραπάνω από εσένα. Ουρλιάζω πολύ παραπάνω από εσένα και δεν θα ήθελα να θεωρηθώ υπεράνω αλλά αυτό αισθάνομαι. Αυτό μου λέει το σώμα μου, αυτό μου λέει η φωνή και αυτό μου λένε τα σημάδια μου».

«Δεν την νοιάζει που δεν φέρνει πόντους»

«Έχω καταλάβει ότι την νοιάζει απλά η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει ή βασικά θα το πω και στα ίσα επειδή το έχω ακούσει… Θέλει να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει» συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο «ξεγυμνώνοντας» την συμπαίκτρια της στο Survivor. «Δεν την νοιάζει που δεν φέρνει πόντους, δεν την νοιάζει που είναι αντικειμενικά αδύναμος κρίκος, δεν την νοιάζει τίποτα και το έχω ακούσει».

«Την νοιάζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης». Συμπλήρωσε με σαφήνεια η Κάτια Ταραμπάνκο. «Έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές μαζί της, έχω ανοίξει κουβέντες για να δω τι και πως, όχι… Είναι λες και μιλάω ώρες ώρες με ένα παιδί δέκα χρονών! Όταν είμαι στο Survivor και πεινάω δεν έχω υπομονή να μιλήσω με δέκα χρονών παιδί. Αλλιώς θα είχαμε δεκάχρονα γύρω μας που θα μας έφερναν και πολλούς παραπάνω πόντους εγγύηση».
Πηγή: zappit.gr
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…