Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – «Τον αντιμετωπίζω σαν καρικατούρα, γελάω με όσα κάνει»

Survivor: Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – «Τον αντιμετωπίζω σαν καρικατούρα, γελάω με όσα κάνει»

Survivor

Απασφάλισε όπως φαίνεται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor κατά του συμπαίκτη της, Τάκη Καραγκούνια.

Ξένοι στην ίδια ομάδα, την κόκκινη του Survivor, φαίνεται πως είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Άρης Σοϊλεδης. Με τα στρατόπεδα κάθε παίκτη να έχουν ήδη διαμορφωθεί. Το βράδυ της Κυριακής, μάλιστα, ο μισθοφόρος του Survivor ήρθε πιο κοντά με την Κάτια Ταραμπάνκο ενώ ο ποδοσφαιριστής μαζί με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έβγαλαν το φτυάρι για τον συμπαίκτη τους.

Μάλιστα, η καλλονή ηθοποιός και παίκτρια των Διασήμων «σκότωσε» με μια ατάκα τον Τάκη Καραγκούνια! «Ο Τάκης είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ περίεργος, ο οποίος γενικά παρεξηγείτε πάρα πολύ εύκολα και είναι φωνακλάς. Επειδή πλέον δεν μπορώ να τσαντίζομαι ούτε να κάθομαι να τσακώνομαι ή να του απαντάω  οτιδήποτε. Απλά τον αντιμετωπίζω σαν μια καρικατούρα και προσπαθώ να γελάω με όλα αυτά που κάνει. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Το αστείο είναι πως όταν συζητάμε και λέμε κάτι, θέλει να πει και αυτός κάτι. Για να μπει στην κουβέντα ή να το παίξει έξυπνος. Και όταν καταλαβαίνει ότι εμείς πειραζόμαστε από αυτό που λέει ή έχει πει κάποια κοτσάνα, κάνει αυτό το πράγμα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Άρης Σοϊλέδης για τον μισθοφόρο του Survivor προχωρώντας σε έναν ιδιαίτερο μορφασμό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…