Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Καρφώνει» τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Καρφώνει» τον Τάκη Καραγκούνια

Survivor

Mία νέα κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στο Survivor και πρωταγωνιστές αυτής είναι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Τάκης Καραγκούνιας. Με αφορμή μια ένταση στο αγώνισμα του προηγούμενου επεισοδίου, οι δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας πέταξαν τα «καρφιά» τους.

Αρχικά, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε πως ο συμπαίκτης της είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά απέναντί της: «Ένα γεγονός που μου έσπασε τα νεύρα χθες ήταν ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έχω παίξει ήδη μία φορά, είμαι εγώ και η Κάτια και τραβάμε τον Τάκη και έχω κοπεί και δεν αντέχω άλλο, δεν πηγαίνουν τα πόδια… Κι έχω τον Τάκη, ο οποίος μου μιλάει πάρα πολύ άσχημα».

Από την πλευρά του, ο Τάκης Καραγκούνιας τόνισε πως καμία θέση στο παιχνίδι δεν είναι μόνιμη και θα πρέπει η Ναυσικά να προσπαθήσει περισσότερο: «Η Ναυσικά έχει χάσει τις δυνάμεις της πλέον, δεν αντέχει, τις βγαίνουν νεύρα. Εγώ προσπαθούσα στο αγώνισμα να τη κάνω να βγάλει ό,τι έχει. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εδώ δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι, δεν είναι μόνιμες οι θέσεις και θα πρέπει να προσφέρει αγωνιστικά. Νομίζει ότι δεν την αγγίζει κανένας γιατί είναι στην παρέα του Άρη, που είναι ο καλύτερος παίκτης».

Πηγή: Faysbook.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

ΔΕΔΔΗΕ: Που θα έχει διακοπή ρεύματος σήμερα

Σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος προχωράει σήμερα Πέμπτη 24/11 ο ΔΕΔΔΗΕ. Δείτε αναλυτι…