Κεντρική Basket League Stoiximan Basket League: Αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και Αλεξάνδρειο

Stoiximan Basket League: Αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και Αλεξάνδρειο

basket league

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 17η Αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά δεν θα ολοκληρωθεί καθώς έχουν αναβληθεί τρεις  αναμετρήσεις λόγω κρουσμάτων Covid-19.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Λάρισας με τον Προμηθέα, όπως και τα παιχνίδια του Ιωνικού με τον Κολοσσό και της Λάρισας με το Λαύριο.

Στις 17:00 (ΕΡΤ3) ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει τις θέσεις των playoffs. Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Κέλι που παραμένει στις ΗΠΑ λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος, ενώ εκτός θα είναι και οι τραυματίες Ζίριους Γουίλιαμς και Σταύρος Σχίζας. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι επιστρέφει ο Γιάννης Σιδηροηλίας. Αποδεκατισμένη θα εμφανιστεί όμως και η  «Ένωση», αφού απόντες θα είναι οι Μπράιαν Ανγκόλα, Έρικ Γκρίφιν, Κώστας Σαξιώνης, καθώς επίσης και οι Κιθ Λάνγκφορντ και Αντώνης Κόνιαρης. 

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 20:00 το Περιστέρι, λίγο πριν το «αιώνιο ντέρμπι»  της ερχόμενης Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 30η αγωνιστική της Euroleague. Η 12αδα του Δημήτρη Πρίφτη είναι ακόμη άγνωστη. Οι Μαντζούκας, Καββαδάς και Σαντ-Ρος ταλαιπωρούνται από ίωση και παραμένουν εκτός, ενώ εκτός θα είναι λόγω των τραυματισμών τους οι Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Στέφαν Γιόβιτς. Πιθανή είναι  συμμετοχή των Μέικον και Μποχωρίδης που χθες ακολούθησαν μέρος του προγράμματος. Το Περιστέρι θα κατέβει ενισχυμένο  με τον έμπειρο σέντερ  Ντάνι Αγκμπελίς.

Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία:

Screenshot001 12

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …