Κεντρική Γυναίκες Σταυριανή Βιντσιλαίου στο ΕΟΚ Web Radio: «Είμαστε μια ομάδα που η μία συμπληρώνει την άλλη»

Σταυριανή Βιντσιλαίου στο ΕΟΚ Web Radio: «Είμαστε μια ομάδα που η μία συμπληρώνει την άλλη»

Βιντσιλαίου Εσπερίδες

H αθλήτρια των Εσπερίδων Καλλιθέας, Σταυριανή Βιντσιλαίου μίλησε στην εκπομπή «Woman to woman» με τη Σοφία Γιαλλελή και την Εβίνα Μάλτση. Η νεαρή φόργουορντ αναφέρθηκε τόσο στη σειρά των πλέι οφ με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου, όσο και στην τρομερή πορεία της ομάδας της, η οποία κατέληξε στην 3η θέση την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Η Σταυριανή Βιντσιλαίου μίλησε:

Για τη διασταύρωση με τη Δάφνη στα play-offs: «Και η Δάφνη έκανε μια καλή χρόνια και εμείς, τηρουμένων των αναλογιών. Θα είναι ένα ωραίο ζευγάρι, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι το 1ο και από ‘κει και πέρα βλέποντας και κάνοντας, ανάλογα με τα αποτελέσματα. Ελπίζουμε να κερδίσουμε και να πάμε παρακάτω».

Για τη φετινή χρονιά των Εσπερίδων: «Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, έχει να κάνει με το ότι είμαστε μια ομάδα που η μία συμπληρώνει την άλλη. Έχουμε δύο εξαιρετικές ξένες (σ.σ. Μπάραμαν, Πότερ) που μας δίνουν στοιχεία που δεν έχουμε οι υπόλοιπες. Έχουμε την Κασάπογλου που μας δίνει την ηρεμία και τη σκληράδα, έχουμε τη Γασπαράτου, την Καμμένου που μας δίνει το σουτ. Είμαστε όλες κομμάτια ενός παζλ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αλλαγή ώρας στον 5ο τελικό

Στις 13:30 αντί για τις 15:00 θα διεξαχθεί την Κυριακή, ο 5ος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό…