Κεντρική Γυναίκες Σταμολάμπρου: Θυμήθηκε το Κύπελλο του 2019

Σταμολάμπρου: Θυμήθηκε το Κύπελλο του 2019

Σταμολάμπρου

Ωραίες αναμνήσεις έφερε στο μυαλό της η Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου. Η Ελληνίδα γκαρντ θυμήθηκε όταν πριν τρία χρόνια κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ γυναικών. Το φάιναλ φορ είχε διεξαχθεί στην πόλη των Χανίων, όπως δηλαδή θα γίνει και φέτος από τις 8 έως και τις 10 Απριλίου.

Η καλαθοσφαιρίστρια του Ολυμπιακού μάλιστα ήταν για πρώτη σεζόν στις «ερυθρόλευκες». Έτσι, αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της με την ομάδα του Πειραιά. Η Σταμολάμπρου, αν και Θεσσαλονικιά έχει ταυτιστεί με τις Πειραιώτισσες καθώς πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα τους για 3 και πλέον χρόνια.

Με μια ανάρτησή της θυμήθηκε τα πανηγύρια στο τελικό Κυπέλλου του 2019, όταν και ο Ολυμπιακός επικράτησε στον τελικό της Νίκης Λευκάδας με 78-69.

Στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, βρέθηκαν ο Παναθηναϊκός που τότε αγωνιζόταν στην Α2 γυναικών, η Νίκη Λευκάδας στην οποία τότε αγωνιζόταν η νυν «ερυθρόλευκη» αθλήτρια Ελένη Σύρρα, αλλά και η Δάφνη Αγίου Δημητρίου, στην οποία τότε αγωνιζόταν η Διονυσία Αλεξανδή, νυν γκαρντ του Ολυμπιακού.

Οι αριθμοί των ομάδων στον τελικό:

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 29-45, 49-59, 69-78.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ελ. 15, Σύρρα, Παπαμιχαήλ 7, Τζόνσον Ουόκερ 11, Μπαλτά, Σμιθ 11(1), Νάιτ 25(2).

Ολυμπιακός (Παντελάκης): Τόμας 13(2), Σταμάτη 2, Αυτζή, Σπυριδοπούλου 9(2), Παυλοπούλου 4, Νικολοπούλου 18(2), Σωτηρίου 7(2), Τίκβιτς 2, Λίτσι, Τζόνσον 16, Κοσμά 3(1), Σταμολάμπρου 4.

Η ανάρτηση της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου:

stamoanamnisi19 scaled

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Σπουδαία παιχνίδια είχαν τα play off της Α2 γυναικών

Έντονο ενδιαφέρον στους αγώνες της Α2 γυναικών. Ματσάρα είδα στην Αγ. Παρασκευή για τα πλέ…