Κεντρική Γυναίκες Σπανού: Ολοταχώς για το νταμπλ στην Πολωνία [pic]

Σπανού: Ολοταχώς για το νταμπλ στην Πολωνία [pic]

Σπανού

Πλώρη για το πρωτάθλημα έχει βάλει στην πολωνική Εξστρακλάζα η Πολκοβίτσε της Αρτέμιδας Σπανού. Η ομάδα της Ελληνίδας δυναμικής φόργουορντ επικράτησε με το ευρύ 117-81 επί της Σοσνόβιετς. Έτσι έκανε το 2-0 στη σειρά των play offs.

Μάλιστα η παίκτρια της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ γυναικών βρέθηκε στο παρκέ για 24 αγωνιστικά λεπτά πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Σε αυτά σημείωσε 11 πόντους  2 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ακόμα, συγκέντρωσε και 27 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης +/-, έχοντας πολύτιμη συνεισφορά για ακόμα μια φορά. Επόμενος αγώνας μεταξύ Πολκοβίτσε και Σοσνόβιετς έχει οριστεί για τις 19/3,

Η Πολκοβίτσε βαδίζει επιτυχώς προς τους τελικούς της Α1 Γυναικών Πολωνίας. Αν κατακτήσει το πρωτάθλημα, θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που η Σπανού θα κατακτήσει το νταμπλ της χώρας. Υπενθυμίζεται ότι την περσινή αγωνιστική σεζόν κατέκτησε το πολωνικό νταμπλ με τη φανέλα της Άρκα Γκντύνια.

Σε αυτή την ομάδα αγωνίζεται φέτος η έτερη Ελληνίδα της Εξτρακλάζα, Πηνελόπη Παυλοπούλου. Η πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας της κόντρα στη Μπιντγκόζ για τα πλέι οφ έμεινε στο παρκέ για περίπου 19 αγωνιστικά λεπτά. Σε αυτά σημείωσε 5 πόντους 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Η ανάρτηση της Πολκοβίτσε της Αρτέμιδας Σπανού

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…