Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα που έλαβε από επαγγελματία υγείας για την υπόθεση στην Πάτρα

Σίσσυ Χρηστίδου: Το μήνυμα που έλαβε από επαγγελματία υγείας για την υπόθεση στην Πάτρα

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση στην Πάτρα καθώς ανέφερε πως δέχτηκε ένα προσωπικό μήνυμα στο κινητό της από άτομο που είχε έρθει σε επαφή με τη μητέρα και είχε ασχοληθεί με τη φροντίδα της Τζωρτζίνας.

Ο αποστολέας που θέλησε να μείνει ανώνυμος είπε τα εξής: “Θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με όσα άκουσα στην εκπομπή σας με τη δήλωση του προσώπου-μάρτυρα στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα και την μητέρα τους. Υπάρχει μια διάθεση μεταφοράς πολλών ανυπόστατων και ψευδών δηλώσεων από τον συγκεκριμένο χώρο, που θίγουν το πρόσωπο της μητέρας και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Καταρχάς ουδέποτε υπήρξε θεραπευτική προσέγγιση του παιδιού (Τζωρτζίνα) στον συγκεκριμένο χώρο απλά επειδή δεν υπήρχαν υπηρεσίες από επιστήμονες υγείας. Μόνο μια νοσηλεύτρια.“

“Όσον αφορά στο επίπεδο επικοινωνίας του παιδιού με το περιβάλλον, ήταν σαφές ότι μπορούσε λόγω των εγκεφαλικών βλαβών που προϋπήρχαν, να εκδηλώσει συγκεκριμένες συμπεριφορές που δεν μπορούν να αναλυθούν σε αυτό το μήνυμα. Το ενδιαφέρον της μητέρας από την πρώτη μέρα που η Τζωρτζίνα βγήκε από το νοσοκομείο του Ρίου τον Ιούλιο του 2021 ήταν αμείωτο και μαζί προσπαθούσαμε να βρίσκουμε τρόπους δημιουργικής ενασχόλησης του παιδιού μέσα και έξω από το σπίτι“, δήλωσε στη συνέχεια στην γνωστή παρουσιάστρια.

Τέλος συμπλήρωσε: “Είναι λοιπόν τουλάχιστον αστείο να ακούω περί αδιαφορίας της μητέρας για την εξέλιξη της Τζωρτζίνας όπως αστείο είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος που αναφέρεται ο “μάρτυρας” εφάρμοζε θεραπείες με στόχο να “σηκώσει” το παιδί. Όλα αυτά είμαι διατεθειμένος να τα καταθέσω στις επίσημες αρχές”, έγραφε τέλος το μήνυμα που δέχτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πηγή: Hellomagazine.gr

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Αιχμές» Μητσοτάκη προς Βερολίνο: Κοινή απάντηση για την ενέργεια, όπως και στην πανδημία

Την ελπίδα να υπάρξει λύση στο ενεργειακό ζήτημα που ταλανίζει την Ευρώπη μέχρι το τέλος τ…