Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς ο παππούς της δολοφόνησε την γιαγιά της πριν 67χρόνια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς ο παππούς της δολοφόνησε την γιαγιά της πριν 67χρόνια

κεταμίνη Κατερινόπουλος Πάτρα Ίριδα Γαλεντέρης Λέων Πισπιρίγκου
Ο παππούς της Ρούλας Πισπιρίγκου είχε σκοτώσει τη γιαγιά της, που είχε το ίδιο όνομα με εκείνη, το 1965.

Παλιά δημοσιεύματα του Τύπου έρχονται ξανά στο φως υπενθυμίζοντας ένα ακόμη σοκαριστικό έγκλημα που διαπράχθηκε στην Πάτρα και αφορά την οικογένεια Πισπιρίγκου.

Πριν από 67 χρόνια, ο παππούς της σκότωσε τα γιαγιά της στην Πάτρα, ενώ μάλιστα παρουσιάστηκε «απαθής μέχρι αναισθησίας» στους εισαγγελείς, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής.

Η νεαρή Σωτηρία Πεφάνη γνωρίζει τον άντρα της, Παναγιώτη Πισπιρίγκο, όταν εκείνη είναι 15 ετών και αυτός 18. Όταν η σχέση τους γίνεται γνωστός, ο Πισπιρίγκος, που περιγράφεται από τον Τύπο της εποχής ως άνθρωπος χωρίς σταθερή εργασία και χρήματα, συλλαμβάνεται για αποπλάνηση ανηλίκου. . και οδηγείται στις φυλακές Πατρών. 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, προκειμένου να αποφύγει πιθανή καταδίκη του στο Κακουργιοδικείο, παντρεύεται στις 27 Φεβρουαρίου 1962 μέσα στο Τμήμα Μεταγωγών, την ανήλικη Σωτηρία, τις αντιδράσεις των γονιών της. Παρότι ο έγγαμος βίος τους κάθε άλλο παρά ευτυχής χαρακτηρίζεται, αποκτούν σύντομα ένα παιδί, τον Ανδρέα, τον πατέρα της σημερινής Ρούλας Πισπιρίγκου.

ΠΗΓΗ: dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…