Κεντρική Ηρακλής Ρότεν: «Είμαι παίκτης για το NBA»

Ρότεν: «Είμαι παίκτης για το NBA»

Ηρακλής, Ρότεν

Μετά μεγάλη νίκη του Ηρακλή στην Πάτρα επί του Απόλλωνα ο αθλητής των «γαλανόλευκων», Τόνι Ρότεν, παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ. Εκεί τοποθετήθηκε τόσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για την πορεία του ίδιου, αλλά και του «Γηραιού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρότεν:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, μείναμε ενωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε εφτά σερί ήττες και προσπαθήσαμε να κερδίσουμε. Έχουμε μια νέα ομάδα με πέντε καινούριους παίκτες, ξέραμε πως αν βρούμε χημεία θα είμαστε μια χαρά. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη. Έπρεπε να κερδίσουμε από το 4ο δεκάλεπτο. Αν χάναμε θα ήταν πολύ δύσκολο για όλους μας.

Για την καριέρα του και το ΝΒΑ: «Είχα έναν άσχημο τραυματισμό στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου , δεν γιατρεύτηκε με τον σωστό τρόπο. Όμως όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Γνωρίζω πως έχω το ταλέντο για το ΝΒΑ και ξεκίνησα τώρα να το δείχνω εδώ στην Ελλάδα,
που είναι ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και αποτελεί για μένα μια σπουδαία ευκαιρία».

Όταν παίζω αισθάνομαι πως δεν μπορεί να με σταματήσει κανένας, έχω αρχίσει να βρίσκω ρυθμό εδώ, μου αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Μου δίνει κίνητρο να επιστρέψω στο ΝΒΑ και αυτός είναι ο στόχος μου. Αγαπώ την ομάδα και τους προπονητές εδώ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…