Κεντρική Basket League Ρογκαβόπουλος: «Η Πάτρα λατρεύει το μπάσκετ και το δείχνει»

Ρογκαβόπουλος: «Η Πάτρα λατρεύει το μπάσκετ και το δείχνει»

Ρογκαβόπουλος

Ο Προμηθέας και ο Απόλλωνας Πάτρας αναμετρόνται στο πλαίσιο της Basket League, σε ένα παιχνίδι που ο κόσμος της Πάτρας περιμένει. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση τονίζοντας πως η πόλη λατρεύει το μπάσκετ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα σε όλους,

Μπορώ να πω ότι μου είχε λείψει η επαφή μας μέσω αυτού του blog, καθώς πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την τελευταία φορά που αγωνιστήκαμε για τη Stoiximan Basket League. H επιστροφή μας στην ελληνική πραγματικότητα συνδέεται με ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για την πόλη μας, καθώς αντιμετωπίζουμε τον έτερο εκπρόσωπο της Πάτρας στο πρωτάθλημα, τον Απόλλωνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία ενός τέτοιου παιχνιδιού για τον κόσμο της πόλης, ο οποίος λατρεύει το μπάσκετ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Ο αγώνας της Κυριακής είναι μια καλή ευκαιρία να γεμίσει το γήπεδο και να έχουμε μια όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα. Εμείς, με τη σειρά μας, θα πολεμήσουμε για τη νίκη στο παρκέ, ελπίζοντας πως θα καταφέρουμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας.

Θα ήθελα επίσης να σταθώ και σε κάτι λίγο διαφορετικό, σε σχέση με τα προηγούμενα blog. Την επόμενη εβδομάδα, για όσους δεν το γνωρίζουν, θα διοργανωθεί στην Πάτρα μία προκριματική φάση του ANGT της EuroLeague, με την συμμετοχή κορυφαίων ακαδημιών από όλη την Ευρώπη.

Εκτός από τα μελλοντικά αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το παρκέ του «Δ. Τόφαλος» θα κοσμήσουν με την παρουσία τους, όχι σαν παίκτες, αλλά σαν προπονητές πλέον, παλαίμαχοι-θρύλοι των γηπέδων, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Χάνο Μότολα. Βλέποντας λοιπόν από κοντά τις πυρετώδεις προετοιμασίες των ανθρώπων του συλλόγου, ώστε να είναι όλα στην εντέλεια για αυτό το τουρνουά και αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τη σημασία της διοργάνωσης, θέλω και εγώ με τη σειρά μου να καλέσω τους φιλάθλους να παρευρεθούν στο «Δ.Τόφαλος», το τριήμερο 25-27 Μαρτίου. Είναι σίγουρο πως θα χορτάσουν όμορφο μπάσκετ, θα δουν από κοντά τα ινδάλματά τους και θα ζήσουν μια εμπειρία πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Πάτρας»!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Αλλαγή ημέρας και ώρας στο Λαύριο – Καρδίτσα

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε την αλλαγή της ημέρας του αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο με την Καρδίτσα. Ο Ε…