Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Πρωταθλήτριες οι Νεανίδες του Παναθηναϊκού

Πρωταθλήτριες οι Νεανίδες του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε χθες το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΕΣΚΑ, με τη στέψη του πρωταθλητή Παναθηναϊκού να γίνεται στο κλειστό της Ηλιούπολης. Οι αήττητες – έως χθες – νεάνιδες των «πρασίνων» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα από την γηπεδούχο Ηλιούπολη η οποία είναι κάτοχος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων τα δύο τελευταία χρόνια, με 47-44. Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές εναλλαγές στο σκορ.

Η Ηλιούπολη αγωνίστηκε με επτά παίκτριες, έδειξε αρκετό πάθος και πείσμα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός, παρατάχθηκε με απουσίες και με εμφανή την… αδημονία για τη στέψη. Πλέον οι πρωταθλήτριες στρέφουν την προσοχή τους στη συμμετοχή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ενώ η Ηλιούπολη θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη δεύτερη ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ και τη δεύτερη της ΕΚΑΣΘ, με τον νικητή να εξασφαλίζει τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο.

Παναθηναϊκού

Ηλιούπολη – Παναθηναϊκός 47-44

Τα δεκάλεπτα: 12-8,24-25,35-36,47-44.

Ηλιούπολη (Φέξης): Αλεξιά 12, Καρυοφύλλη 2, Καλεράντε, Αρβανίτη 9, Πετροπούλου 4, Χουγκάζ, Γκουζέλου 20

Παναθηναϊκός (Τσεμπέρης Γ. – Τσεμπέρης Γ.): Ζιάκα 10 (1), Γιαννακοπούλου 2, Ιωάννου Β. 2, Μελέτη, Ιωάννου Μ., Φραγκούλη Α., Παναγιωτοπούλου 4, Φεράκη, Γρηγοροπούλου 18, Παλάσκα 6, Φραγκούλη Ντ. 2, Μπάτσιου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…