Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρίφτης: «Είχαμε σωστή νοοτροπία»

Πρίφτης: «Είχαμε σωστή νοοτροπία»

Πρίφτης

Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε την ομάδα του να πιάνει καλή απόδοση και να νικά την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις. Εκεί στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Ήταν μια καλή βραδιά για εμάς, μια καλή νίκη. Είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Ήταν πολύ σημαντικό για την επίθεσή μας πως είχαμε 18 ασίστ και 5 λάθη. Επίσης, παίξαμε κάποιες καλές άμυνες. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Φυσικά, ήταν θετικό πως κλείσαμε τα εντός έδρας της φετινής Euroleague με μια ωραία νίκη. Είναι κρίμα που δεν κάναμε περισσότερες νίκες μέσα στη σεζόν. Όμως, αυτή είναι μια μεγάλη ιστορία».

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού ο Πρίφτης τόνισε: «Οπωσδήποτε. Θα μας βοηθήσει αυτή η νίκη και στη ψυχολογία μας, το χρειαζόμασταν. Προφανώς και ο κόσμος που έρχεται να μας υποστηρίξει χρειάζεται μια τέτοια βραδιά. Από εκεί και πέρα, είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε κάποια πράγματα, να συνεχίσουμε να τα κάνουμε σωστά και να τα κάνουμε πιο συχνά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο υπάρχει μπροστά μας αυτή τη στιγμή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Επιστρέφει στη Χάλα Πιονίρ η Μακάμπι

Αφήνει τη Stark Arena η Μακάμπι. Τη Μεγάλη Εβδομάδα (για τους Έλληνες) ο Παναθηναϊκός θα τ…