Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραυματίστηκε δημοσιογράφος του Fox News στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τραυματίστηκε δημοσιογράφος του Fox News στο Κίεβο

kievο scaled e1647292369178

Ο Μπένζαμιν Χολ, ανταποκριτής του Fox News στο Κίεβο, τραυματίστηκε σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δίκτυο.

Τραυματίας είναι σύμφωνα με το Fox News ο ανταποκριτής τους στην Ουκρανία Μπένζαμιν Χολ, ο οποίος βρισκόταν σε πόλη κοντά στο Κίεβο.

«Οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες μέχρι τώρα, αλλά ο Μπεν νοσηλεύεται και οι ομάδες που έχουμε στο πεδίο δουλεύουν για να μαζέψουν πληροφορίες για την κατάσταση» ανέφερε στέλεχος του Fox News.

«Η ασφάλεια ολόκληρης της ομάδων των δημοσιογράφων μας στην Ουκρανία και τις γύρω περιοχές είναι ο πρώτος μας στόχος και ο πιο σημαντικός» ανέφερε ο ίδιος. «Αυτή είναι μια μαύρη υπενθύμιση ότι οι δημοσιογράφοι βάζουν τις ζωές τους σε κίνδυνο κάθε μέρα ώστε να μεταδώσουν ειδήσεις από τα πολεμικά μέτωπα».

Ο τραυματισμός του δημοσιογράφου του Fox News, έρχεται μια ημέρα μετά τον θάνατο του Μπρεντ Ρενό, ενός βραβευμένου Αμερικανού δημοσιογράφου στο Ιρπίν. Ο Αντρέι Νεμπίτοφ, επικεφαλής της αστυνομίας του Κιέβου, δήλωσε πως ρωσικές δυνάμεις πυροβόλησαν τον Ρενό, προσθέτοντας πως «οι εισβολείς κυνικά σκότωσαν ακόμα και δημοσιογράφους διεθνών μέσων, που προσπαθούν να πουν την αλήθεια για τις θηριωδίες τους στην Ουκρανία».

Ένας ακόμα δημοσιογράφος, ο Χουάν Αρεδόνδο, τραυματίστηκε στην Ουκρανία την Κυριακή.

Πηγή: Dnews.gr

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…