Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ και τα «μπόνους» που παρέχει

Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν την κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ και τα «μπόνους» που παρέχει

Με αναστολή ή ακόμα και και περικοπή του επιδόματος και της κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ θα κινδυνεύουν όσοι άνεργοι δεν αποδεικνύουν… έμπρακτα ότι ψάχνουν για δουλειά.

Ο προπονητής των Μαϊάμι Χιτ σχολίασε το περιστατικό που έγινε ανάμεσα σε Μπάτλερ και Χάσλεμ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Γουόριορς.

Ο Έρικ Σπόλστρα προσπάθησε αρχικά με χιουμοριστικό τρόπο να απαντήσει στους δημοσιογράφους τι έγινε ανάμεσα σε Μπάτλερ και Χάσλεμ.

Οι δύο παίκτες φάνηκε πως ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια. Ο προπονητής των Χιτ, ανέφερε ότι η ομάδα του έχει εκνευριστεί με την εικόνα της τον τελευταίο καιρό, οπότε ίσως τους κάνει καλό αυτή η διαμάχη που υπήρξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αναρωτιόμασταν πού θα πάμε για βραδινό μετά το παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι σαφές. Έχουμε ένα γκρουπ πολύ ανταγωνιστικών παικτών και μας διέλυσαν στα δύο τελευταία παιχνίδια. δεν παίζουμε στο επίπεδο που θέλουμε να παίξουμε. Σε κανέναν δεν άρεσε αυτή η εικόνα και το δείξαμε με αυτό τον τρόπο την απογοήτευσή μας».

«Έχουμε μεγαλύτερους στόχους μπροστά μας. Αλλά θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Όλα ξεκινούν από τους ηγέτες και τους βετεράνους της ομάδας. Πρέπει να είμαστε πιο συνεπείς και αυτό είναι το πραγματικό θέμα συζήτησης».

«Ξέρω πώς φάνηκε αυτό που έγινε παραέξω, αλλά αυτό έδειξε περισσότερο το πώς έχουμε εκνευριστεί επειδή δεν παίζουμε με πάθος και σκληράδα. Τέτοιες στιγμές μπορούν να εκτοξεύσουν μία ομάδα ή μπορεί να την οδηγήσουν στην… άλλη πλευρά. Δεν πιστεύω να γίνει το δεύτερο στην δική μας ομάδα. Χρειαζόμασταν όμως κάτι τέτοιο».

Πηγή: Dnews.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…