Κεντρική Γ' Εθνική Πελεκάνος: «Κάτι τέτοια βλέπω και άντε να αποσυρθώ μετά»

Πελεκάνος: «Κάτι τέτοια βλέπω και άντε να αποσυρθώ μετά»

Πελεκάνος

Ο Μιχάλης Πελεκάνος αγωνίζεται με τη φανέλα του ΑΟ Εριμιονίδας και την Κυριακή 27/3 έζησε έντονες στιγμές. Η ομάδα του άλλοτε διεθνούς αθλητή επικράτησε του ΑΣ Πέρα με 82-73 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

Κόντρα στην ομάδα του Πέρα ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ σημείωσε 17 πόντους έχοντας και 2 τρίποντα. Αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη της Ερμιονίδας εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές. Παίκτες αγκαλιασμένοι και πεσμένοι στο παρκέ. Βλέποντας αυτό, ο σπουδαίος παίκτης έκανε ένα χαρακτηριστικό σχόλιο για τα σενάρια περί… αποχώρησής του από το μπάσκετ, αλλά και τις σκέψεις που όπως φαίνεται τον ταλανίζουν κατά καιρούς.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Μιχάλης Πελεκάνος:

«Κάτι τέτοιες στιγμές και εικόνες με κάνουν να μη μπορώ να αποσυρθώ… ευχαριστώ… ευχαριστώ την ομάδα μου ( συμπαίκτες προπονητή διοίκηση) για την συγκίνηση, το πάθος και τη δύναμη που μου προσφέρουν… έχω να δώσω αλλά έχω και να πάρω… για τους φιλάθλους τι να πω… ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟΙ! Σας ευχαριστώ που μου υπενθυμίζετε γιατί αγαπώ τόσο πολύ το μπάσκετ ακόμη και στα 40 (και τραυματίας) #basketball #basketballplayer #basket #basketballneverstops #ermioni #7 #pelekiller #team #teamates #thankyou #thankfull»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…