Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά»

Παύλος Ευαγγελόπουλος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, το αντιμετώπισα κι έχασα τη δουλειά»

«Στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις», λέει ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, το θρυλικό Ρετιρέ, αλλά και τις αμοιβές στο θέατρο.

«Ο πατέρας δεν πήρε με καλό τρόπο ότι θα γίνω ηθοποιός. Τότε υπήρχε η άποψη ότι δεν είναι μια κανονική δουλειά. Ο πατέρας μου αποδέχθηκε ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά, όταν με είδε στην τηλεόραση. Μου άρεσε που ήμασταν μέχρι αφίσα στα δωμάτια.

Αν κάποιος δεν είναι άξιος δεν θα παραμείνει στον χώρο μας, υπάρχουν βέβαια και υπερεκτιμημένοι. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικό ταλέντο, ώστε κάποιος να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, δεν νομίζω όμως ότι συμβαίνει», είπε αρχικά ο Παύλος Ευαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος είπε στη συνέχεια: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, αλλά δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αντιμετωπίστηκε επί τόπου, έχασα και δουλειά. Έξω στο δρόμο με φώναζαν Ιάσονα λόγω του Ρετιρέ, εγώ δεν βλέπω τις επαναλήψεις».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Καντέρ: «O Ερντογάν θα επιτεθεί μια μέρα στην Ελλάδα»

Ο Ενές Καντέρ μίλησε ανοικτά για τις απειλές που δέχτηκε για τη ζωή του και κάλεσε τον Πρω…