Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Παπανικολάου: «Κοιτάμε το επόμενο σκαλί»

Παπανικολάου: «Κοιτάμε το επόμενο σκαλί»

Παπανικολάου Ολυμπιακός

Η Ζάλγκιρις Κάουνας υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 19η Αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πήρε τη νίκη από την μαχητική Ζάλγκιρις με σκορ 73 – 84 και «κλείδωσε την θέση της 4αδα»

Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της σημερινής νίκης, καθώς σημείωσε 18 πόντους.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι της nova:

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα με εξαιρετικό μομέντουμ. Κέρδισε εδώ τους δύο πρώτους της κατάταξης. Ανταπεξήλθαμε και πήραμε μια μεγάλη νίκη. Βγάλαμε ένταση, ενέργεια και βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος.

Είναι επικίνδυνη η Ζάλγκιρις στο σπίτι της και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις εδώ. Έπρεπε να ισοφαρίσουμε τη δύναμή τους και το κορμί τους στα ριμπάουντ. Από την στιγμή που το κάναμε σε καλό βαθμό, βγάλαμε σημαντικές άμυνες και μπορέσαμε να κάνουμε πιο εύκολη τη δική μας δουλειά. Στο τέλος ανεβήκαμε εμείς και αυτοί έδειχναν να πέφτουν».

Για τη φετινή του απόδοση: «Η επιθετική μου απόδοση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους χειριστές μας. Μπορεί να τελειώσω το ματς με 3 σουτ, ίσως υπάρξουν και ματς που θα βρω περισσότερα. Αυτό έγινε σήμερα και είμαι χαρούμενος που μπήκαν. Έχω ακούσει πολλά για την επιθετική μου συγκομιδή φέτος. Σήμερα με βρήκαν οι συμπαίκτες μου, μπήκαν τα σουτ, αλλά και να μην έμπαιναν αν ερχόταν η νίκη, όλα καλά».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Η δουλειά μας είναι το επόμενο παιχνίδι, εξίσου δύσκολο. Κοιτάμε το επόμενο σκαλί και δε θέλουμε να σκοντάψουμε κοιτώντας πιο ψηλά στην κορυφή».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…