Κεντρική Γυναίκες ΠΑΟΚ: Η Καρλάφτη αναδείχθηκε MVP κόντρα στη Λευκάδα

ΠΑΟΚ: Η Καρλάφτη αναδείχθηκε MVP κόντρα στη Λευκάδα

ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, η Ρένια Καρλαύτη αναδείχθηκε ως η πολυτιμότερη παίχτρια στον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας. Η Ελληνίδα αθλήτρια κόντρα στις νησιώτισσες είχε 17 πόντους με 1/4 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 3/4 ελεύθερες βολές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

«Πολυτιμότερη παίκτρια της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, αναδείχθηκε η αθλήτρια του τμήματος μπάσκετ γυναικών, Ρένια Καρλάφτη, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ, με 17 πόντους, συνέβαλλε τα μέγιστα στη νίκη του Δικεφάλου επί της Νίκης Λευκάδας με 69-65, στο πλαίσιο της εξ’ αναβολής 12ης αγωνιστικής της Α1 Μπάσκετ γυναικών.

Η Ρένια Καρλάφτη αναδείχθηκε MVP παμψηφεί, λαμβάνοντας το 100% των ψήφων».

Για την διάκριση της ως Winmasters MVP, η Ρένια Καρλάφτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, ώστε να αναδειχθώ Winmasters MVP. Είμαι πολύ χαρούμενη αρχικά για τη νίκη της ομάδας μου. Όλα τα κορίτσια δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και αυτό είναι που μέτρησε, και εννοείται που μπόρεσα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα, ο οποίος είναι εξίσου σημαντικός και είμαστε έτοιμες να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Συγχαρητήρια Ρένια!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αναστάσης Κατσαβός
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 γυναικών: Η Λόρεν Μανίς MVP της 20ης αγωνιστικής

Ο Λόρεν Μανίς πολυτιμότερη της 20ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών. Η Λόρεν Μανίς παίκτρια τη…