Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Εκτός για δεύτερη σερί μέρα ο Γκριν

ΠΑΟΚ: Εκτός για δεύτερη σερί μέρα ο Γκριν

scaled e1646287494217 jpg

.Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του με τον Ηρακλή (Σάββατο (5/3, στις 20:00) συνέχισε ο ΠΑΟΚ. Εκτός για δεύτερη συνεχόμενη φορά έμεινε ο Φιλ Γκριν λόγω της ίωσης.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Μετρώντας πλέον αντίστροφα για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, ο ΠΑΟΚ mateco συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, που θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο (5/3, στις 20:00, με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3).

Το βασικό ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να καταφέρει να διατηρήσει ένα καλό ρυθμό μετά από έναν περίπου μήνα αγωνιστικής απραξίας, καθώς το τελευταίο επίσημο παιχνίδι διεξήχθη στις 9/2 απέναντι στον Ιωνικό. Και με αυτήν ακριβώς τη λογική θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας ο κόουτς Λυκογιάννης, που και σήμερα δεν είχε στη διάθεσή του τον Phil Greene IV. Ο Αμερικανός γκαρντ παρέμεινε εκτός προπόνησης λόγω ίωσης και με την ελπίδα ότι στην προπόνηση της Πέμπτης θα καταφέρει να επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται το απόγευμα της Πέμπτης (3/3) με την επόμενη προπόνηση της ομάδας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μαργαρίτης: «Το κορμί μου αντέχει ακόμη»

Τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, αναφέρθηκε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, …